AcasăNewsJudecatori: Presedintele CJ Cluj isi cumpara calorifere, sampanie si achita ratele la...

Judecatori: Presedintele CJ Cluj isi cumpara calorifere, sampanie si achita ratele la banca din mita primita

Horea Uioreanu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, isi platea ratele la banca din mita primita. De asemenea, tot din mita el isi cumpara diverse obiecte, de la calorifere la perne sau covorase electrice, arata procurorii.

Informatia apare in motivarea deciziei prin care judecatorii clujeni au decis arestarea pentru coruptie a lui Uioreanu preventiva.

Astfel, judecatorii au retinut ca Horea Uioreanu, suspendat luni din functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj, consemna intr-un tabel toate sumele primite si cheltuielile facute. Astfel, o parte din bani se duceau pe calorifere, perne, filtre, sampanie sau piscoturi, in timp ce o alta parte din bani au fost cheltuiti pentru ridicarea unei cabane si pentru achitarea ratelor la banca.

Totodata, judecatorii arata ca Horea Uioreanu ar fi platit din mita primita 11.200 de lei pentru ca fosta sa sotie, Elena Uioreanu, sa poata candida la alegerile parlamentare din 2012.

Sursa: digi24.ro

author avatar
Alina Costache
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger