AcasăNewsJudecator CCR, amenintat inaintea sedintei Curtii

Judecator CCR, amenintat inaintea sedintei Curtii

(foto: rtv)

Unul dintre judecatorii Curtii Constitutionale ce analizeaza cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu a anuntat ca a fost amenintata inainte de inceperea dezbaterilor.

(foto: rtv)

Curtea constitutionala a Romaniei a emis, vineri, un comunicat prin care a anuntat ca unul dintre judecatorii care analizeaza cererea depusa de USL privind suspendarea lui Traian Basescu din functia pe care o ocupa. CC nu a precizat insa din partea carei persoane ori a carui partid au sosit amenintarile.

„Curtea Constitutionala isi exprima grava ingrijorare in legatura cu faptul ca doamna judecator Aspazia Cojocaru a fost amenintata inainte de inceperea dezbaterilor asupra avizului de suspendare din functie a Presedintelui Romaniei, cu privire la votul pe care urmeaza sa-l dea”, se arata in comunicatul CC.

Comisia Curtii Constitutionale s-a reunit vineri, de la ora 9.00, pentru a analiza cererea depusa, joi, de catre reprezentantii Uniunii Social Liberale, privind suspendarea lui Traian Basescu din functia de Presedinte a Romaniei.

author avatar
Ionut Zgimbau
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger