AcasăNewsJudecatoarea Sarcina a inchis ochii la spaga de dragul sotului

Judecatoarea Sarcina a inchis ochii la spaga de dragul sotului

Dezvaluirile facute de „National” despre afaceristul Nicolae Sarcina scot la iveala fapte extrem de grave. Acesta a vrut sa dea spaga unui politist chiar sub nasul sotiei sale, judecatoarea Laura Sarcina, care imparte dreptatea la Tribunalul Gorj si vrea sa ajunga magistrat la Curtea de Apel Bucuresti.

Laura-Mihaela Sarcina imparte dreptatea la Tribunalul Gorj

Incredibilul film realizat in timpul unei operatiuni de filaj, care a fost prezentat in exclusivitate de „National” si care a ajuns proba intr-o ancheta declansata de Directia Generala Anticoruptie, ar putea s-o lase pe judecatoarea Laura Sarcina fara roba.

Judecatoarea privea pe geam cum sotul ei, Nicolae Sarcina, incerca sa-i dea spaga agentului

Reporterii nostri au descoperit ca negocierile cu iz penal pe care Nicolae Sarcina le-a avut cu un agent de circulatie s-au derulat sub privirile impasibile ale sotiei milionarului, judecatoare la Tribunalul Gorj.

Fosta nevasta a milionarului vrea sa fie promovata la Curtea de Apel Bucuresti

Magistratul Laura-Mihaela Sarcina, care da verdicte in procese si imparte dreptatea in spiritul legii, a asistat la comiterea infractiunii de tentativa la dare de mita fara sa clipeasca. N-a schitat niciun gest nici atunci cand sotul ei a refuzat sa prezinte permisul de conducere, nici cand i-a oferit politistului 200 de lei.

Vrea la Curtea de Apel Bucuresti

Recent, judecatoarea Sarcina s-a despartit de milionar, insa a pastrat numele fostului sot, care este celebru in Gorj, atat pentru contractele derulate cu institutiile statului, cat si pentru legaturile cu politicienii influenti. Luna trecuta, Laura Sarcina s-a inscris la Consiliul Suprem al Magistraturii pe listele cu judecatorii care vor sa fie promovati. Ea a cerut sa fie avansata la Curtea de Apel Bucuresti, unde poate judeca dosare grele. Reporterii nostri au incercat ieri sa discute cu fosta nevasta a milionarului, insa una dintre colegele ei a marturisit ca judecatoarea este plecata la specializari, prin tari straine.

A intrat in vizorul CSM

Intrucat superiorii judecatoarei Sarcina n-au fost ieri de gasit, intreaga zi,reporterii „National” au solicitat un punct de vedere Consiliului Suprem al Magistraturii. Surse din cadrul CSM au declarat ca informatiile vor fi analizate si ca, in functie de rezultat, se vor lua masurile care se impun. Teoretic, daca CSM va stabili ca judecatoarea a stat cu mainile in san in timp ce in fata ei se comitea o infractiune, aceasta ar putea zbura din magistratura. Practic, filmul in care apare aceasta este mai mult decat graitor.

[youtube]dKqhefGoNTk[/youtube]

author avatar
Narcis Voica
5.100 afisari

2 COMENTARII

  1. braaaavo, tanti judecatoarea p..ii! alooo! asta ma judeca pe mine? asta imi zice mie ca am incalcat legea?
    ce zdrentze de 2 lei
    ea de ce n-a facut un bot,ceva?
    poate o ierta garda

  2. de risul lumii ce miliardar sa nu dea 200 eli la stat.APROPO OMUL A FOST PORTOCALIU PINA IN DINTI,PDL IST PINA MAI IERI SI ACUM ESTE ROSU CU MASINILE VOPSITE WST IN CA,PANIE PT PSD.SI EL SI SEFUL IPJ GJ CARAGEA PINA IERI ERAU CU LIVIU ANDREI PREFECTUL SI IGAS LA PETRECERILE DE LA RINCA IAR ACUM SE DAU PSD ISTI.
    NISTE OPORTUNISTI CARE DOAR STRING BANI
    D NA JUDECATOARE ESTE IN CONTINUARE SOTIA LUI SARCINA DAR …..CA SA NU MAI COMPLETEZE DECLARATIA DE AVERE A SOTULUI CUM SPUNE LEGEA MAI BINE STAU IN ….CONCUBINAJ CA TREBUIAU UN TOP DE COLI PT A SCRIE TOATE BUNURILE DOBINDITE BINENTELES …..LEGAL CU PLATA IMPOZITELOR SI TAXELOR LA ZII…..CA SI AMENDA DE 200 ELI
    ARE DREPTATE D D CA ASTA E LA GORJ

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger