AcasăNewsJudecatoarea lui Huidu si Cioaca, eliberata din functie

Judecatoarea lui Huidu si Cioaca, eliberata din functie

Klaus Iohannis a aprobat, luni, eliberarea din functie a Cristinei Maria Prunaru, judecatoare la Judecatoria Brasov.

Magistrat cu o vasta experienta, inclusiv la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, Cristina Maria Prunaru si-a dat demisia, urmand sa nu mai activeze in cadrul Judecatoriei Brasov de la 1 martie.

Cristina Maria Prunaru a avut dosare grele pe mana, inclusiv unele cu personaje extrem de mediatizate precum Serban Huidu sau Cristian Cioaca.

Acuzat de ucidere din culpa, dupa ce a provocat un accident de circulatie in urma caruia si-au pierdut viata trei persoane, Serban Huidu a fost condamnat de Cristina Maria Prunaru la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare. Ulterior, pedeapsa a fost majorata la patru ani de inchisoare, cu suspendare, de catre magistratii de la Curtea de Apel Brasov.

Cristian Cioaca a intrat pe mana judecatoarei Cristina Maria Prunaru in dosarul in care a fost acuzat ca i-a violat corespondenta sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

In acest caz, Cristina Maria Prunaru a considerat ca infractiunea nu exista astfel incat a decis atat achitarea lui Cioaca, cat si achitarea hackerului la care a apelat fostul politist.

author avatar
Cristi Ionita
648 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger