AcasăNewsJudecătoarea din procesul lui Vlad Pascu șochează din nou! Ce a putut...

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu șochează din nou! Ce a putut să o întrebe pe mama Robertei, tânăra moartă în cumplitul accident

(sursa foto: gazetadecluj.ro)

Încă o zi foarte grea pentru părinții victimelor tragediei de la 2 Mai, dar și pentru tinerii supraviețuitori ai accidentului produs de Vlad Pascu, vara trecută.

La Judecătoria Mangalia a avut loc, joi, un nou termen în dosarul în care Vlad Pascu este judecat pentru producerea accidentului din august 2023, în urma căruia doi tineri studenți – Roberta și Sebastian (Sebi) și-au pierdut viața. Iar alți 3 tineri au fost răniți.

„Cum credeți că mă simt?”

Printre cei care au depus mărturie s-a numărat și mama Robertei. Livia Dragomir, mama Robertei, a fost întrebată de către judecătoarea Ancuța Popoviciu ce consecințe a avut, în urma accidentului, potrivit constantatv.ro.

„Să-ți plece copilul la mare și să-ți moară, să-ți amintești ultimele ei vorbe, «pa, mami, ne vedem luni!» și să știi că acea luni nu va mai veni. Cum credeți că mă simt?”, a mărturisit mama tinerei, în sala de judecată.

Femeia a povestit că a aflat de la sora ei, la telefon, de moartea fiicei sale, iar de atunci îi este frică de câte ori sună telefonul.

CITIȚI ȘI: VIDEO| Strigător la cer! Judecătoarea lui Vlad Pascu a întrebat dacă tânărul decedat în accidentul de la 2 mai se află în sală

Veste-şoc pentru rudele victimelor lui Vlad Pascu. Ce se întâmplă cu judecătoarea care a gafat grav în dosarul „2 Mai”

Întrebarea care a lăsat fără grai pe toată lumea din sală

A urmat o întrebare, din partea judecătoarei, care i-a înmărmurit pe toți cei aflați în sala respectivă, la termenul de joi. Potrivit sursei citate, Ioana Ancuța Popoviciu a întrebat-o pe mama Robertei: „Aţi fost la înmormântarea acesteia?”

Iar mama tinerei a explicat că și-a văzut ultima oară copilul când a plecat de acasă și că după accident sicriul Robertei a fost sigilat, date fiind traumatismele grave suferite.

„Eu nu am văzut copilul în urma accidentului, a venit în scriu sigilat și nu s-a putut desface deoarece corpul și capul erau zdrobite și nu se putea îmbrăca. Eu mi-am văzut ultima oară fata în momentul în care a plecat de acasă”, a mărturisit mama tinerei.

Tatăl lui Sebi: Nu mai am încredere în această judecătoare

Pe de altă parte, tatăl lui Sebastian, tânărul mort în accidentul de la 2 Mai, a declarat jurnaliştilor, joi, la sosirea la Judecătoria Mangalia, că vrea ca procesul să se termine cât mai repede. Totul, pentru a putea contesta, prin apel, decizia pe care o va pronunța actuala judecătoare din proces.

„Nu am venit cu niciun gând, vreau cât mai repede să se termine. Nu mai am încredere în această judecătoare. Am venit pentru că trebuie să venim. Vrem să vedem ce se întâmplă şi vrem să facem apel cât mai repede”, a declarat acesta.

La un moment dat, jurnaliștii l-au întrebat ce îi va transmite judecătoarei. „Ce să îi spun? Nu ştiu ce pot să spun unui asemenea om care ne-a făcut numai probleme. Cred că va judeca de frică la câte s-au întâmplat”, a afirmat tatăl lui Sebastian.

author avatar
Andrei Coman
570 afisari

5 COMENTARII

  1. „Nu mai am încredere în această judecătoare. Am venit pentru că trebuie să venim. ”
    -nu au decat sa ceara „judecarea in lipsa”,
    simplu.

  2. Nu are ambitie daca nu infiinteaza un „parchet european” ca doamna judecator din Iasi.Nu mai are mult.Iar CSM nu face nimic.Sa previna.Apare cand e prea tarziu.
    Si da. Sunt sentinte si vieti distruse.

  3. Nu-i pot face nimic judecătoarei, deoarece ar crea un precedent și s-ar concluziona ca în sistem acced persoane cu …probleme.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger