AcasăNewsJudecatoarea CCR, Iulia Motoc, a depus plangere pentru amenintari... pe facebook!

Judecatoarea CCR, Iulia Motoc, a depus plangere pentru amenintari… pe facebook!

(foto: facebook)

Judecatoarea Curtii Constitutionale, Iulia Motoc, a anuntat ca a depus la procuratura documentele „relative” la amenintarile care i s-au adus. Informatia a publicat-o pe facebook, unde de altfel a si spus mai intai de amenintarile primite.

(foto: facebook)

Iulia Motoc a scris pe site-ul de socializare ca nu i se pare normal ca o Curte Constitutionala Europeana sa functioneze de mai bine de sase luni sub amenintari. „Asa cum am declarat ieri, am depus astazi la procuratura documentele relative la amenintarile care mi s-au adus”, a afirmat judecatoarea CCR.

Motoc crede ca principalii vinovati pentru amenintarile pe care CCR  le-a primit in ultima vreme sunt chiar liderii Romaniei: „Daca Romania este un stat de drept, ar trebui ca liderii ei sa se abtina a critica Curtea Constitutionala. O elementara cultura juridica i-ar determina sa inteleaga ca aceasta curte este similiara curtilor constitutionale europene, Si poate daca acesti lideri s-ar abtine, nici noi, judecatorii Curtii Constitutionale, nu am mai fi amenintati”.

Iulia Motoc a postat luni seara un mesaj, pe pagina personala de facebook, ca primeste amenintari pe contul sau de e-mail. „Am inceput din nou sa primesc amenintari prin e-mail. Nu stiu cine le-a comunicat ca judecatorii Curtii Constitutionale vor fi exterminati”. Ea este de parere ca „mesajele provin de la membrii USL”.

author avatar
Alina Costache
464 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger