AcasăNewsAspazia Cojocaru, judecatoarea CCR : Nu vreau sa fac puscarie!

Aspazia Cojocaru, judecatoarea CCR : Nu vreau sa fac puscarie!

(foto: rtv)

Aspazia Cojocaru, judecatoare a Curtii Constitutionale, a declarat ca „nu vrea sa faca puscarie” si si ca „nu poate sa incalce legea” in cazul validarii referendumului.

(foto: rtv)

Aspazia Cojocaru a votat pentru invalidarea scrutinului din 29 iulie. Judecatoarea i-a raspuns colegului sau din CCR, Ion Predescu, cel care spunea, pentru Gandul, ca „ea, cea de la PSD, a hotarat lucrurile”. „Ce inseamna inclinarea balantei? E total nejuridic. Daca s-a stabilit un prag electoral si acesta nu s-a intrunit, ce sa facem acum? Sa incalcam legea? Eu nu pot sa fac asa ceva. (…) Judecatoarea CCR Aspazia Cojocaru si-a continuat declaratia spunand: Daca nu s-a atins pragul care-i problema? Eu nu vreau sa fac puscarie, sa incalc legea nu pot! Ce inseamna „Am luptat si noi cat am putut”?! Transmiteti-i domnului Predescu sa lupte in continuare singur. Eu nu incalc legea!”, a declarat judecatoarea Aspazia Cojocaru pentru evz.ro.

Curtea Constitutionala a decis, marti, ca referendumul din 29 iulie pentru demiterea presedintelui este invalid, pentru ca nu s-a intrunit cvorumul. Eu nu incalc legea! a concluzionat judecatoarea CCR Aspazia Cojocaru.

author avatar
National
523 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger