AcasăNewsJudecatoarea care l-a arestat pe Mircea Basescu, la spital dupa un accident...

Judecatoarea care l-a arestat pe Mircea Basescu, la spital dupa un accident rutier

Judecatoarea care a dispus arestarea preventiva a lui Mircea Basescu a ajuns la spital, ieri, dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier. Brandusa Gheorghe, magistrat al Tribunalului Bucuresti, a acuzat dureri de spate.

Mircea Basescu a fost trimis dupa gratii de judecatoarea Brandusa Gheorghe

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Unirii, chiar in fata instantiei la care lucreaza Brandusa Gheorghe. Judecatoarea, aflata la volanul masinii sale, a vrut sa vireze la stanga, insa nu s-a asigurat si a fost lovita lateral de un alt sofer care venea din spate.

Nu a acordat prioritate

„Pe Bulevardul Unirii a avut loc un accident in care au fost implicate doua autoturisme. Potrivit declaratiilor martorilor, unul dintre conducatorii auto, si anume o femeie, nu a acordat prioritate, fapt pentru care s-a ajuns la aceasta coliziune”, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Diana Sarca. Judecatoarea Brandusa Gheorghe a fost transportata la spital, dupa ce a acuzat dureri de spate. Reamintim ca Brandusa Gheorghe este judecatoarea care a decis, in 20 iunie, arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Mircea Basescu, pentru trafic de influenta, si a lui Marian Capatana, pentru complicitate la aceasta infractiune. Mircea Basescu si Marian Capatana au fost arestati dupa ce familia lui Bercea Mondial a facut publice inregistrari facute pe ascuns de fiul acestuia, ce ar proba traficul de influenta de care este acuzat fratele sefului statului.

 

author avatar
Nicole Ionescu
1.316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger