AcasăNewsJudecatoarea care i-a eliberat pe violatorii de la Vaslui nu ia decizii...

Judecatoarea care i-a eliberat pe violatorii de la Vaslui nu ia decizii cu mintea ei

Georgina Moldovan a incercat sa-si apere reputatia in fata CSM, dar a dat din nou cu bata-n balta

Dupa ce a uimit o tara intreaga prin decizia sa de eliberare a trei dintre cei sapte violatori de la Vaslui, judecatoarea Georgina Moldovan a facut declaratii socante la CSM. Magistratul s-a aparat afirmand ca tanara violata i-a cerut arest la domiciliu pentru violatorii care si-au recunoscut fapta.

Georgina Moldovan a incercat sa-si apere reputatia in fata CSM, dar a dat din nou cu bata-n balta

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat in discutie, ieri, raportul Inspectiei Judiciare privind cererea de aparare a reputatiei profesionale a judecatorului Georgina Moldovan, fost presedinte al Judecatoriei Vaslui.

„Persoana vatamata a venit si a cerut in sala pentru cei trei. (…) Am iesit din sala socata ca mi-a cerut persoana vatamata asta — arestul la domiciliu pentru cei trei care au recunoscut. S-a opus cu privire la cei patru care nu au recunoscut si mi-a cerut pentru cei trei. (…) Nu eram obligata, dar nu mai puteam motiva o respingere. Era de cinci luni”, a afirmat judecatoarea. Ea a marturisit ca a ajuns sa-si reproseze ca a declarat sedinta nepublica, insa a aratat ca a luat aceasta decizie pentru a o proteja pe fata. „Daca nu era sedinta nepublica, ziaristii ar fi putut sa afle aspecte relevante din dosar, pentru ca dosarul a fost gresit ales pentru lupta impotriva abuzurilor sexuale. Adica gresit — nu e cel mai reprezentativ si in niciun caz eu nu sunt aparatoarea unor inculpati. Am dat pedepse mari la viol. Am avut pedepse cu 12 ani si sase luni . Eu voiam doar sa aflu adevarul acolo”, a spus judecatoarea.

author avatar
National
375 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger