AcasăNewsJudecătoare din Gherla, găsită moartă în locuință. Cine a dat alerta

Judecătoare din Gherla, găsită moartă în locuință. Cine a dat alerta

Descoperire șocantă într-o locuință din Gherla, acolo unde o tânără judecătoare a fost găsită fără suflare. Din primele informații, colegii acesteia au dat alarma.

Femeia avea 32 de ani. Și, potrivit gherlainfo.ro, era judecătoare la Judecătoria Gherla, colegii săi fiind cei care au dat alerta. Totul, după ce femeia nu a ajuns la serviciu și nici nu răspundea la telefon.

S-a anunțat poliția

Au fost anunțată, așadar, poliția. La fața locului a ajuns un echipaj al oamenilor legii. Polițiștii au pătruns în interiorul locuinței femeii, unde, din păcate, au găsit-o fără suflare.

În acest caz autorităţile au deschis o anchetă. Și se fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul tinerei judecătoare. Rămâne de văzut ce se va stabili în urma investigațiilor derulate de către polițiști.

819 afisari

7 COMENTARII

  1. nu stim cine a pus judecatorie la Gherla…..in Bucuresti o judecatorie are 300’000 de clientzi trecutzi pe condicutza.

    • Sigur si eficient! Ce sa faca autoritatile care au fost complice la crima otravirii prin vaccin 3 ani de zile?! Invatatoarea fiicei mele, cu 3 vaccinuri la bord, altminteri o foarte mare vaccinista, are tumoare la corzile vocale, nu mai poate vorbi!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...