AcasăNewsJudecatoare din Caras-Severin, nu poate justifica aproape 300.000 de euro din avere

Judecatoare din Caras-Severin, nu poate justifica aproape 300.000 de euro din avere

Luminita Telbis, una dintre cele mai cunoscute judecatoare din Caras-Severin, a intrat pe mana inspectorilor de la Agentia Nationala de Integritate.

Totul dupa ce inspectorii ANI au constatat existenta unei diferente nejustificate de aproape 300.000 de euro intre averea dobandita si veniturile realizate impreuna cu sotul sau, doctorul Sebastian Telbis, fost sef al Serviciului de Evaluari Medicale din cadrul Casei de Pensii Caras-Severin.

Inspectorii de integritate au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Timisoara in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de Luminita Telbis impreuna cu sotul, in perioada exercitarii functiei publice.

Sebastian Telbis, sotul Luminitei Telbis, a fost trimis in judecata, anul trecut, fiind acuzat de luare de mita, respectiv ca a obtinut importante sume de bani de la peste 300 de pacienti carora le-a eliberat ilegal decizii de pensionare pentru grad de invaliditate.

author avatar
Cristi Ionita
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger