AcasăNewsJubileu de Platină TRIST pentru Regina Elisabeta a II-a. Ce au făcut...

Jubileu de Platină TRIST pentru Regina Elisabeta a II-a. Ce au făcut doi bărbaţi au ULUIT Casa Regală (VIDEO)

Festivităţile care marchează al 70-lea an de domnie încep oficial azi, cu patru zile de celebrări la care sunt aşteptați să participe milioane de oameni din întreaga ţară şi din toată lumea.

Mulţumesc tuturor celor implicaţi în reunirea comunităţilor, familiilor, vecinilor şi prietenilor pentru a marca Jubileul meu de Platină, în Marea Britanie şi în întreg Commonwealth-ul”, a spus regina într-un mesaj scris.

Doi bărbați au încercat să întrerupă parada

Ceremonia a fost întreruptă de două persoane care au alergat în fața soldaților ce mărsăluiau. Doi bărbați au sărit peste barierele de pe bulevardul Mall, care duce la Palatul Buckingham. Aceștia au alergat în fața militarilor și s-au întins în fața unei fanfare.

Unul dintre bărbați ținea în mână un banner, iar celălalt purta pe cap o coroană de aur. Poliția a reușit să îi ducă pe cei doi lângă barierele de securitate.

S-au enervat activiştii de mediu

Grupul din care fac parte protestatarii este o mișcare de voluntari „care folosește nesupunerea civilă non-violentă pentru a ajuta tranziția către un sistem alimentar bazat pe plante”.

Pentru siguranţa Reginei, ea nu va putea fi prezentă la toate evenimentele din cadrul jubileului.

author avatar
Andrei Ștefan
1.166 afisari

2 COMENTARII

  1. Reportaje de senzatie care pot provoca empatii puternice: -o tanara de 48 ani cu probleme psihice, s-a aruncat jos de pe un bloc de 6 etaje impreuna cu iubitul ei ; un tanar de 28 ani cu probleme psihice a fost gasit mort pe strada dupa ce a vazut o tipa tanara cu fusta abajur; o doamna casatorita a plecat de acasa de langa sotul ei iubito la un amic din alt blocr, a revenit dupa 3 luni cu test-barza pozitiv si foarte fericita! Vizionare placuta psihiatria de succes!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger