AcasăNewsJos PSD! C-asa vrea Strada

Jos PSD! C-asa vrea Strada

S-a incins iarasi tarata in nemultumitii profesionisti sau de ocazie. Ce se intampla in Piata Victoriei, din ianuarie incoace, uneori seara de seara, cum a fost la inceput, apoi mai rar, ei bine, ce se intampla acolo depaseste puterea de intelegere a omului civilizat. Intotdeauna am fost de acord cu protestul, ca singura actiune de revolta la indemana omului simplu, caruia nu ii mai ramane decat sa tipe sau sa vocifereze, dar protestul fara miza este ridicol si scaldat in prostie. Multa prostie.

Poate ca pentru cei mai multi miza ar fi inlaturarea PSD de la guvernare. Este problema lor sa creada ca asta se va intampla iesind in strada. „Colectiv” a mers o singura data si nici atunci doar pentru ca au iesit mai multi acoperiti decat civili. Fara tradarile si jocurile din interior, „Colectiv” ar fi fost doar o furtuna intr-un pahar cu apa.

PSD fura banii de pensii

Nu are nicio importanta ce actiune sau stare de lucruri genereaza protestul. Se poate striga si impotriva administratorului care a fugit cu banii, totul e sa-l legi cumva de PSD, ca sa dai tonul. Merge si cu sefa de la serviciu – obligatoriu membru PSD –  care ti-a furat barbatul, dar du povestea pana la a rezulta ca PSD promoveaza si curvasaria, dar si curvele in posturi cheie. Inventeaza basme cu banii din amenzile RATB care ajung sa finanteze chefurile de partid, cu vile ale maharilor pesedisti construite cu parale furate de la taxe si impozite, cu vacante luxoase platite din banii din pensii sau destinati spitalelor si atunci vei fi primit si privit ca un revolutionar sadea in Piata Victoriei. Te vei trage de elastic cu Badita, un soi de ataman al Pietei si initiatorul protestelor in chiloti de la metrou. Sau Coita, ca niciodata nu am inteles cum il cheama pe bune. Dupa asta, poti suna adunarea, poti cere Guvernului sa faca si baluri studentesti la Monaco. Tara vine, ca are creat reflexul de a raspunde la orice chemare prosteasca. Tara lor de frumosi la palavre si suspect de liberi de la multinationale, cu pontaj dublu daca merg la Victoriei.

Iohannis o zambi acum?

Nu conteaza o lege dreapta, ci un Iohannis de neatins

Acum, balamucul din fata Guvernului a depasit zona penibilului. Multimea, luata la intrebari, abia daca nimereste sa spuna ceva concret de Justitie. Nu a inteles nimic din modificarile propuse de Tudorel Toader. N-a citit si nu vrea sa citeasca o pagina de ziar pentru a se lamuri. E nervoasa ca lui Iohannis i se taie din putere, or, asa ceva e caz de razboi civil. Nu stiu de ce tocmai acum mi-l si imaginez pe Sasone zambind pe dupa perdelele de la Cotroceni si gandindu-se la urmatorul mandat. Tefelistii nu pot admite ca presedintelui i se poate pregati un rol mai mult decorativ, asa cum ar fi firesc. Dupa cum nu pot admite nici ca, la un moment dat, fiind in proces cu firma unde lucreaza, s-ar izbi de un judecator pentru care el nu conteaza, pe cand multinationala da. Si asta pentru ca Sistemul nu tine cu un parlit aruncat dincolo de gard. Pentru tefelist nu conteaza ca modificarile propuse il apara si pe el, ci doar ca Iohannis nu a ajuns in Piata. Si nici nu va ajunge, pentru ca moda din vara asta nu se asorteaza cu harmalaia de acolo, cred eu. Absenta lui nu are alta explicatie, nu?

author avatar
Valentin Boeru
1.608 afisari

2 COMENTARII

  1. autorul articolului spune ca protestatarii inventeaza ca psd-istii si-au facut vile din banii poporului , furand de la stat. adica pesedistii au palate pe bune? esti cam partinitor, ziaristule!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger