AcasăJolie si Pitt fac totul sa-si tina copiii departe de Oscaruri!

Jolie si Pitt fac totul sa-si tina copiii departe de Oscaruri!

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt actori celebri, insa par sa tina cu dintii sa fie parinti ca oricare altii. Din acest motiv le ascund celor sase copii pe care ii cresc impreuna pana si faptul ca pleaca de acasa pentru a asista la gala premiilor Oscar, cum s-a intamplat duminica seara.

(foto: ziaremondene.ro)

Angelina Jolie a declarat ca nici ea, nici partenerul sau, Brad Pitt, nu ii lasa pe cei sase micuti ai lor – Maddox (10 ani), Pax (8 ani), Zahara (7 ani), Shiloh (5 ani) si gemenii Knox si Vivienne, in varsta de trei ani – sa se uite la ceremonia Oscarurilor, de fapt nici macar nu prea stiu ei cam ce inseamna aceste premii. Cand au plecat de acasa, actrita si partenerul ei de viata din ultimii sapte ani le-au spus celor mici ca pleaca la munca, potrivit Female First.

In timp ce copiii au ramas cuminti acasa, Angelina Jolie si Brad Pitt au asistat la cea de-a 84 gala a premiilor Oscar, alaturi de parintii actorului nominalizat la categoria „cel mai bun actor intr-un rol principal”, pentru interpretarea din ”Moneyball”, dupa care au preferat sa ia masa alaturi de Jane si Bill Pitt, in loc sa mearga la petrecerile organizate dupa stralucitoarea ceremonie.

author avatar
Cristina Stefan
394 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri