AcasăNewsJohnny Raducanu, in ultimul interviu la televiziune: Daca exista vreun roman...

Johnny Raducanu, in ultimul interviu la televiziune: Daca exista vreun roman cu talent nu-l sustine nimeni pentru ca e nevoie de mascarada!

In ultimul interviu acordat unei televiziuni, regretatul artist Johnny Raducanu isi exprima revolta fata de vedetele care sunt promovate de televiziunile romanesti. In opinia sa, tineretul pe care-l vedem astazi la televizor”arata prost” din toate punctele de vedere. „Daca exista unul care are talent, nu-l sustine nimeni pentru ca e nevoie de mascarada”, spunea artistul.

Johnny Raducanu declara ca tinerii din ziua de astazi isi doresc sa se imbogateasca peste noapte, fara efort, „numai din schemerii sa faca rost de bani”. „Nimeni nu are talent” din toate vedetele care se perinda pe la posturile de televiziune romanesti. |”Daca eu exagerez, sunt dispus sa se faca examene. Facem o comisie si sa se dea note”, cerea artistul.

In opinia sa, daca exista un tanar cu talent, nu-l sustine nimeni pentru ca ” e nevoie de mascarada”.

Nu e nimeni in televiziuni care sa spuna unei „vedete”,  „canti ca o vita incaltata”!

„Totul e o mascarada. Nu am crezut in viata mea ca poporul asta poate sa fie asa specialist in minciuni cu mascaradele cu chip de artisti”, spunea Johnny  Raducanu, in ultima aparitie la televiziune, in  emisiunea „Vorbe grele” realizata de Victor Ciutacu.

„Mascarada politica e alta discutie, cea mai grava. De la mascarada politica isi iau dreptul si permisiunea sa faca ceea ce fac prin televiziuni. Nu e nimeni prin televiziuni sa spuna, textul nu-l spui bine, nu-l canti bine, acolo , inregistrarea aia e proasta, canti ca o vita incaltata, iti pui silicoane si tot felul de chestii ca sa innebunesti lumea”.

Artistul spune ca el a avut noroc de comunisti pentru ca „in ceea ce ma priveste pe mine, comunismul a facut bine”.  Pentru Johnny Raducanu, talentele poporului roman s-au pierdut odata cu instaurarea regimului comunist. Ca exemplu, artistul aminteste de concursul „Romanii au talent”, intreband retoric „Cum poti sa spui ca romanii au talent?”.

Citeste si:

A murit Johnny Raducanu

Johnny Raducanu a murit de suparare, sustine Madalin Voicu

594 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger