AcasăNewsJohnny Raducanu a murit de suparare, sustine Madalin Voicu

Johnny Raducanu a murit de suparare, sustine Madalin Voicu

Johnny Raducanu a murit de suparare, fiind nevoit sa-si petreaca ultimii ani din viata in umilinta, nu in glorie, asa cum merita, sustine Madalin Voicu, unul dintre prietenii artistului.

Johnny Raducanu a murit de suparare, din cauza umilintei. Inca sunt oameni ca el, artisti mari care pot fi salvati. Este o mare durere si este revoltator ca oamenii de cultura si cultura romaneasca nu-i intereseaza pe conducatori”, a spus Madalin Voicu, potrivit adevarul.ro

„Este extrem de grav si trist ca personalitatile, marii artisti din Romania, asa ca Johnny Raducanu, trebuie sa fie umiliti, lasati in paragina si trecuti la lucruri neimportante, neinteresante, doar pentru ca suntem condusi de oameni care nu au pic de cultura”, a mai spus politicianul.

A murit Johnny Raducanu

1.202 afisari

1 COMENTARIU

  1. La moartea unuia dintre cei mai mari muzicieni pe care i-a avut Romania, pe care o regret profund, fiind un mare iubitor de jazz si apreciind toate ideile marelui maestru exprimate in diverse interviuri-chiar acum este un remember Johnny Raducanu pe B1-, domnul Madalin Voicu, un alt mare muzician care si-ar pastra binemeritatul titlu daca nu ar fi mult prea adanc introdus in politica si mult prea des prezent la talk-shouri, ne da diagnosticul prezent in titlul articolului pentru a ne face curiosi, ca apoi sa ne dea si cheia supararii alunecand dizgratios catre politica pe care domnia sa nu o poate scoate nici macar de aceasta data din contextul discutiei. Imi pare foarte rau ca nici in acest ceas nu va dezminteti.
    Regret ca nu am avut ocazia sa-l cunosc personal pe Marele Maestru Johnny Raducanu, lucru pe care fata de dvs. domnule Madalin Voicu- cu toata strangerea de inima pe care mi-o provoaca imensitatea geniului tatalui dvs., Ion Voicu- nu il voi dori niciodata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger