AcasăNewsJohn McAfee, fondatorul companiei de antivirusi, cautat pentru crima

John McAfee, fondatorul companiei de antivirusi, cautat pentru crima

(foto: facebook)

McAfee, fondatorul companiei cu acelasi nume, este cautat pentru crima, in Belize.

(foto: facebook)

Conform presei internationale, politia a mers la resedinta lui McAfee din Ambergris Caye, o insula situata in nord-estul Belizelor,  pentru a-l interoga in legatura cu uciderea vecinului sau, Gregory Faull.

Fondatorul companiei care produce antivirusul informatic cu acelasi nume nu a putut fi gasit. Seful brigazii de combatere a crimei organizate, Marco Vidal a declarat presei ca McAfee, in varsta de 67 de ani, este cautat pentru omucidere.

In urma cu cateva luni, Vidal si subalternii sai au mai perchezitionat resedinta lui McAfee. Au gasit arme si droguri si l-au retinut pe acesta pentru cateva ore. La acea vreme, americanul a povestit ca fusese retinut pentru ca refuzase sa faca o donatie pentru campania unui politician local.

Gregory Faull, de 52 de ani, a fost gasit mort in locuinta, de menajera sa, in dimineata zilei de duminica. Acesta a fost impuscat cu o arma de 9 milimetri. Din casa lipseau un laptop si un telefon si nu existau semne de intrare prin efractie.

Locuitorii insulei au declarat pentru site-ul Gizmodo ca Faull si McAfee au avut recent o disputa. Tot acestia au spus ca McAfee avea un comportament din ce in ce mai bizar si nu se mai integra in comunitatea de expatriati. De asemnea, au existat zvonuri ca ar fi consumat droguri psihoactive.

McAfee a vandut compania care ii poarta numele la inceputul anilor ’90 si s-a mutat in Belize in urma cu patru ani.

 

author avatar
Andra Nesu
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger