AcasăNewsJoe Biden soseste in Romania! Mircea Geoana: Nu e nevoie sa vina...

Joe Biden soseste in Romania! Mircea Geoana: Nu e nevoie sa vina cineva sa ne spuna ca trebuie sa fim o tara mai puternica!

Mircea Geoana a vorbit, la Antena 3, despre prezenta vicepresedintelui american Joe Biden in Romania. „Nu e nevoie sa vina cineva din Europa sau din America sa ne spuna ca trebuie sa fim o tara mult mai puternica din punct de vedere economic, militar”, a spus Mircea Geoana, marti, la Antena 3.

Potrivit senatorului PSD, „ceea ce face vicepresedintele american prin acest tip de mesaj este o linie consecventa pe care, din 1996, de cand l-am cunoscut prima data de Joe Biden in Senatul Statelor Unite, si el si alti prieteni ai Romaniei si ai Europei din America spun ca au nevoie de o Europa mai puternica si de aliati mai puternici”.

„Este o vizita foarte importanta, pentru ca desi Biden a mai fost si in 2009 la Bucuresti niciodata nu a fost un moment atat de complicat la nivel regional. As spune ca interesul romanilor si al Romaniei este ca Romania sa fie mai puternica economic, independenta energetic, mai capabila militar si mai putin roasa de virusi interni care ne fac rau si ne subrezesc ca natiune”, a mai spus Mircea Geoana.

Foto: infobraila.ro

author avatar
Alina Costache
415 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger