AcasăNewsJoe Biden şi-a trimis soţia la Bucureşti ca să ne mobilizeze, cu...

Joe Biden şi-a trimis soţia la Bucureşti ca să ne mobilizeze, cu războiul la graniţa cu noi

jill bidenJoe Biden şi-a trimis soţia la Bucureşti ca să ne mobilizeze, cu războiul la graniţa cu noi

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, a avut, sâmbătă, o întâlnire cu soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis. Cele două urmează să viziteze o şcoală publică din Bucureşti care găzduieşte elevi ucraineni refugiaţi.

Jill Biden a făcut o declarație sumbră la finalul unei ședințe de aproape o oră la Ambasada SUA din București cu privire la efortul masiv de ajutorare: „Din păcate este doar începutul”.

A lăudat solidaritatea României

Primei Doamne a Statelor Unite i s-a spus că România a „primit” aproape 900.000 de refugiați din Ucraina de când Rusia a invadat țara vecină, dar majoritatea au plecat în alte țări. Femeile și copiii reprezintă cea mai mare parte a refugiaților.

„Este uimitor. Este solidaritate aici, în România, că lucrați cu toții împreună. Cred că acesta este într-adevăr, din păcate, doar începutul. Doar începutul”, a spus Jill Biden.

Au vizitat o şcoală gimnazială

Jill Biden și Carmen Iohannis au sosit la școala gimnazială care găzduiești elevii ucraineni. Cele două au fost întâmpinate de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Prima Doamnă a Statelor Unite a fost întâmpinată, sâmbătă, în a doua zi a vizitei la Bucureşti, de preşedintele Klaus Iohannis şi de soţia acestuia, Carmen Iohannis.

Vineri seară, Jill Biden le-a servit mâncare militarilor americani aflaţi la Baza Aeriană de la Mihail Kogălniceanu. Jill Biden va călători apoi la Bratislava, Slovacia, pentru a se întâlni cu personalul ambasadei SUA.

author avatar
Andrei Ștefan
1.149 afisari

17 COMENTARII

    • Credeam ca ne spune și câți refugiați va lua America ca solidaritatea sa fie echitabila parca vad, ca o sa cădem iar prost după acest război ca de fiecare dată, iar Ungaria va ieși câștigată, dar cu asa clasă politică antiromânesca nici nu ai cum altfel

    • Pentru cei mai putin informati : USA nu este interesata pentru APARAREA Ucrainei ci mai mult de a slabi si deteriora capacitatea Rusiei in toate domeniile , economic , militar , politic etc
      Europa , UE , pentru cei ce sunt un pic informati , stiu ca nu au armata si USA nu vrea sa foloseasca nici un militar (sic) impotriva Rusiei , deci ei folosesc Batalionul Azov care a fost integrat in armata Ucrainei , iar apoi au INARMAT SI CIVILII ucrainieni si au ajutat cu armament , logistica si financiar impreuna cu alte 40 de tari si sustinut ucrainienii in razboiul contra Rusiei .
      eci USA a impus regula jocului tuturor aliatilor sai , dupa cum canta ei toata lumea trebuie sa danseze . Deci e logic de inteles ca si propaganda are acelasi refren

      Prostimea nu intelege , cat despre lingaii jurnalisti platiti din banul public de catre Coalitia PSD-PNL nu mai are sens sa discutam , daca citim cati bani au alocat Guvernul coalit pentru cei din Ziaristica PUPIN CURISTA specializata in domeniul linsului

  1. Daca bosorogul senil de Joe Biden, are probleme cognitive,atunci o trimite la „produs” pe Jill ,in Romania.

  2. Ar trebui sa faca si ei vizele mai usoare pt ucrainienii care au rude si vor sa ajunga in Sua. Iar noua sa ne dea viza Veivar si sa o scoata Huniei. Hunia nu face nimica decat sa pupe pe Putin in cur cu devotament si prestatie, si au si Shenghen si Veivar Hunia. Hunia care pe 27 Februar voia sa bage pasaport cu cip la ucraineni pana s-a luat Ursla de Hunia…

  3. Ameriolacii isi fac propaganda pe toate fronturile. Oare pai mai madam bideu pe doamna lui prostanacu ai uitat-o?Ati vizitat mercenarii cu prima doamna hoata de case?.I-ati intrebat pe banii cui stau astia aici la haleala si huzur? Va duceti sa puneti o floare si la mormantul lui TEO PETER ala ucis de mindria voastra de animal american si pe care l-ati pitit repede cu tovarasul ambasador?

  4. Biden si Putin
    Noi vrem pace, nu razboiul vostru atomic. Va fi ultimul razboi atomic. Veti distruge planeta si viata.

    • Du-te la ametita de Sosoanca, ea saraca e pisata toata ca intra planeta in extinctie si nu mai poate manca un purcel pe zi un pui seara si un vitel dimineata pe stomacelul gol. Puiul e mai usor seara.

  5. Bideu pare deja cu un picior in cosciug…ce mai asteapta Obama ocazia sa dea mosu senil coltu..
    Scaraotki e cu geana pe ei! Ce ii asteapta pe amandoi!!!

  6. Sictirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inapoi la tine acasa dementooooooooooooooooooooooooooooo!

  7. Bidon este aproape mort ,iar hoasca de nevastasa face propaganda ieftina pentru fraieri

  8. pentru ca aia sint copilashii Statului Global……
    (jill a verificat daca intradevar aia primesc margarina cosher)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger