Cauta

Joe Biden îngroapă definitiv Partidul Democrat. I-a ales pe palestinieni!

Declarație cu efect de bombă programată a exploda la alegerile prezidențiale făcută de Joe Biden. Candidatul democrat și-a spulberat șansele în finala cu Donald Trump afirmând că-i va sprijini cu orice este nevoie pe palestinieni! Vorbele sale vin tocmai când armata Israelului este în stand-by și așteaptă doar ordinul de ocupare totală a Ierusalimului și Cisiordaniei.

La Washington este deja rumoare, comunitățile evreiești s-au revoltat și cer explicații echipei de campanie a lui Joe Biden (77 de ani). Problema este că staff-ul candidatului democrat nu știe cum să reacționeze. Dacă pune afirmația asta pe seama problemelor de sănătate ale venerabilului (se spune că ar suferi de demență), dă apă la moară celor care vorbesc despre invocarea celui de-al 25-lea amendament în cazul alegerii sale ca președinte. Dacă, în schimb, alege calea diplomației, îi înfurie pe prietenii (și sponsorii) evrei, dezamăgiți de lipsa fermă de reacție.

Bătrânului Biden puțin îi pasă că tocmai a spulberat șansele Partidului Democrat de a se întoarce la Casa Albă. El a spus clar și răspicat că vrea să redeschidă discuțiile cu Organizația pentru Eliberarea Palestinei, căreia îi va oferi și sprijin, și finanțare!

Dar asta nu-i tot! Joe Biden a promis să redeschidă Consulatul SUA din Ierusalimul de Est, încă aflat sub controlul palestinienilor.

Afirmațiile sale au fost făcute în cadrul unui interviu acordat The New York Times, iar Biden a vorbit despre restabilirea „angajamentului credibil al SUA cu ambele părți aflate în conflict”. „O prioritate acum pentru cauza păcii israeliano-palestiniene ar trebui să fie reluarea dialogului nostru cu palestinienii și presarea Israelului să nu ia măsuri care fac imposibilă o soluție cu două state”.

Joe Biden că va redeschide Consulatul SUA din Ierusalimul de Est „pentru a angaja palestinienii” ceva care ar inversa politica de administrare Trump în 2018 de a închide ceea ce de zeci de ani a fost, în esență, o ambasadă „de facto” a SUA palestinienilor.

Trump a dat tot Ierusalimul evreilor!

Pentru evrei, președintele Donald Trump a făcut cât niciun alt lider american în istorie. În trei ani de mandat, el a ajutat Israelul să-și îndeplinească visul profetic – stăpânire totală asupra Ierusalimului și a Văii Iordanului!

Ceea ce Trump a numit „Deal of the century” („Înțelegerea secolului”) este de fapt undă verde pentru Israel să-și extindă suveranitatea asupra tuturor teritoriilor ocupate de palestinieni. Prin asta, America arată cât se poate de clar că nu va susține crearea unui stat palestinian.

Iar vorbele lui Joe Biden pică într-un moment cum nu se poate mai prost. În câteva zile va sosi în Israel secretarul de stat american Mike Pompeo, care are stabilite întâlniri importante cu premierul Benjamin Netanyahu și noul său aliat, Benny Gantz, numit ministru al Apărării.

Ultimele stiri

  • Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)
  • Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!
  • Veşti proaste pentru bugetarii obişnuiţi să acord vouchere de vacanţă. De ce trebuie să se bucure cât mai mult de ele în 2024
  • Alimentul de bază care a atins un preţ exorbitant la raft, cel mai mare din ultimii 15 ani. De ce s-a ajuns în această situaţie
  • ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti
  • Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic
  • Gestul banal, dar extrem de periculos pe care îl fac şoferii la volan, îi poate descrie pe aceştia ca fiind psihopați, narcisiști sau machiavelici
  • Motivele pentru care Volodimir Zelenski nici nu vrea să audă de un armistiţiu cu Rusia pe durata Jocurilor Olimpice 2024
  • Horoscop – sâmbătă, 18 mai 2024. Nativii care trebuie să pună piciorul în prag şi să pretindă mai mult respect
  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Exit mobile version