AcasăNewsJoe Biden îngroapă definitiv Partidul Democrat. I-a ales pe palestinieni!

Joe Biden îngroapă definitiv Partidul Democrat. I-a ales pe palestinieni!

Declarație cu efect de bombă programată a exploda la alegerile prezidențiale făcută de Joe Biden. Candidatul democrat și-a spulberat șansele în finala cu Donald Trump afirmând că-i va sprijini cu orice este nevoie pe palestinieni! Vorbele sale vin tocmai când armata Israelului este în stand-by și așteaptă doar ordinul de ocupare totală a Ierusalimului și Cisiordaniei.

La Washington este deja rumoare, comunitățile evreiești s-au revoltat și cer explicații echipei de campanie a lui Joe Biden (77 de ani). Problema este că staff-ul candidatului democrat nu știe cum să reacționeze. Dacă pune afirmația asta pe seama problemelor de sănătate ale venerabilului (se spune că ar suferi de demență), dă apă la moară celor care vorbesc despre invocarea celui de-al 25-lea amendament în cazul alegerii sale ca președinte. Dacă, în schimb, alege calea diplomației, îi înfurie pe prietenii (și sponsorii) evrei, dezamăgiți de lipsa fermă de reacție.

Bătrânului Biden puțin îi pasă că tocmai a spulberat șansele Partidului Democrat de a se întoarce la Casa Albă. El a spus clar și răspicat că vrea să redeschidă discuțiile cu Organizația pentru Eliberarea Palestinei, căreia îi va oferi și sprijin, și finanțare!

Dar asta nu-i tot! Joe Biden a promis să redeschidă Consulatul SUA din Ierusalimul de Est, încă aflat sub controlul palestinienilor.

Afirmațiile sale au fost făcute în cadrul unui interviu acordat The New York Times, iar Biden a vorbit despre restabilirea „angajamentului credibil al SUA cu ambele părți aflate în conflict”. „O prioritate acum pentru cauza păcii israeliano-palestiniene ar trebui să fie reluarea dialogului nostru cu palestinienii și presarea Israelului să nu ia măsuri care fac imposibilă o soluție cu două state”.

Joe Biden că va redeschide Consulatul SUA din Ierusalimul de Est „pentru a angaja palestinienii” ceva care ar inversa politica de administrare Trump în 2018 de a închide ceea ce de zeci de ani a fost, în esență, o ambasadă „de facto” a SUA palestinienilor.

Trump a dat tot Ierusalimul evreilor!

Pentru evrei, președintele Donald Trump a făcut cât niciun alt lider american în istorie. În trei ani de mandat, el a ajutat Israelul să-și îndeplinească visul profetic – stăpânire totală asupra Ierusalimului și a Văii Iordanului!

Ceea ce Trump a numit „Deal of the century” („Înțelegerea secolului”) este de fapt undă verde pentru Israel să-și extindă suveranitatea asupra tuturor teritoriilor ocupate de palestinieni. Prin asta, America arată cât se poate de clar că nu va susține crearea unui stat palestinian.

Iar vorbele lui Joe Biden pică într-un moment cum nu se poate mai prost. În câteva zile va sosi în Israel secretarul de stat american Mike Pompeo, care are stabilite întâlniri importante cu premierul Benjamin Netanyahu și noul său aliat, Benny Gantz, numit ministru al Apărării.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.428 afisari

14 COMENTARII

  1. Si iata cum Joe nu e deloc adormit asa cum crede Donald.
    Asta arata barbatie, o suma de cunostinte, o directie clara, o asumare, si arata clar ca nu lupta deloc cu morile de vant in orient.
    Bravo Joe am ramas marcat chiar nici nu ma asteptam la asta.

    • Sa trăiți am inteles! Ce grad aveti in serviciile vândute acestei tari? Ba dobitocule, pentru noi faptul ca a pierdut CLINTON alegerile in fata lui trump, ne a adus pacea. Daca câștiga idioata aia aveam război in țărișoară asta si asa afectată de trădători ca tine. Pot spune ca am avut noroc, chiar si cu miliardele date pe praștii de către prim dobitocul tării. Altfel aveam un război cu rușii aici, pornit de către democrați in frunte cu cretinul asta de jos si cu idioata de CLINTON. Dar cand esti vândut si trădător, normal ca Bati din palme la distrugerea propriei tari

      • Pai nu Clinton ne-a integrat in Nato cand zicea la București
        „Stay the course, stay the course, the future is yours!”Cum sa distruga tara ce Obama a distrus Romania. Vorbesti de imi creste nasul cu frunzulite. Adica sa inteleg ca Obama nu a survolat niciodata Rusia spre Afganistan dupa cutiuta ta ca începea rasboi. Vorbesti ca un cap sec. Domnul Biden nu vrea raul.

  2. Probabil ca Donald saracu a prins frica iudelor care i-au dat-o in barba si domnului Kennedy. Fara teama Donald luptă-te cu ei deschis.

  3. Daca citești presa americana vezi ca Biden e uituc,sau sclerozat,amnezic.Face confuzii mari,uita de la mîna pînă la gură,etc.La 77 de ani ce pretenții sa mai ai? Nu înțeleg ce poate face un om de aproape 80 de ani ca politician,dar mai ales preș.al celei mai puternice țări din lume-USA? Ar trebuii o limitare de vîrstă pt. politicieni,președinți,cam in genul celor angajați în armată,poliție,serv.secrete.SĂ poata candida pîna la maxim 55-58 de ani.Ca președinte unde e o functie operativa la USA fața de Italia care e decorativă.

  4. Bărbat a Sleepy Joe și cu fi-su încasând zeci de milioane de la ucrainieni, și prin multe altele, nu mai insistăm. Ești un sucker.

  5. Foarte interesant cum j.bideu sprijina palestinienii ,palestinieni sprijiniti si de
    Iran si chiar de China ( care sprijina si Iranul ) ,ambele adversare pe fata ai domnului Trump pres.USA ,ai administratiei sale ,ai domnului Netanyahu P.M. al Israelului
    si implicit al Israelului.
    Deci partidul democrat prin j.biden este aliatul unor dusmani ai USA si ai Israelului ???
    Se pare ca da ,ceea ce ne demonstreaza inca o data in plus ce lupta teribila este intre
    suveranisti si globalisti. Sper ca americanii sa inteleaga definitiv ,ce hram poarta
    democratii.
    Ma asteptam ca si democratii sa doreasca USA great again ,dar nu.

  6. iar isi externalizeaza si astia bataliile lor politice ??!!!!!! asta oricum e un mare pungas care cu admin trecuta a facut mult rau si pe aici pe unde doar acoliti si a promovat si jefuitori!!!!!

    • Dar, cum, noi stim ca America e cea mai tare democratie din lume. Alegerile le castiga cel pe care il voteaza cetatenii. Acum imi spuneti ca decid sponsorii sau reprezentantii unei tari mai mici? Nu mai inteleg nimic.

  7. Sa nu crezi in iudaşi Donald ca te vor vinde cu 30 de arginti. La fel ca Fota care te injura si acum te pupa in cur, multe scursuri umane zboara ca covid din floare in floare întâmplător apoi zic ca lautarul la ureche ceea ce e mai placut muşteriilor. Acum am sa te invat o poezie care sa te aline in fata tradatorilor ce zic ca tine dar fac ca ei.

  8. Vreme trece, vreme vine,
    Toate-s vechi și nouă toate;
    Ce e rău și ce e bine
    Tu te-ntreabă și socoate;
    Nu spera și nu ai teamă,
    Ce e val ca valul trece;
    De te-ndeamnă, de te cheamă,
    Tu rămâi la toate rece.

    Multe trec pe dinainte,
    În auz ne sună multe,
    Cine ține toate minte
    Și ar sta să le asculte?…
    Tu așează-te deoparte,
    Regăsindu-te pe tine,
    Când cu zgomote deșarte
    Vreme trece, vreme vine.

    Nici încline a ei limbă
    Recea cumpăn-a gândirii
    Înspre clipa ce se schimbă
    Pentru masca fericirii,
    Ce din moartea ei se naște
    Și o clipă ține poate;
    Pentru cine o cunoaște
    Toate-s vechi și nouă toate.

    Privitor ca la teatru
    Tu în lume să te-nchipui
    Joace unul și pe patru
    Totuși tu ghici-vei chipu-i,
    Și de plânge, de se ceartă,
    Tu în colț petreci în tine
    Și-nțelegi din a lor artă
    Ce e rău și ce e bine.

    Viitorul și trecutul
    Sunt a filei două fețe,
    Vede-n capăt începutul
    Cine știe să le-nvețe;
    Tot ce-a fost ori o să fie
    În prezent le-avem pe toate,
    Dar de-a lor zădărnicie
    Te întreabă și socoate.

    Căci acelorași mijloace
    Se supun câte există,
    Și de mii de ani încoace
    Lumea-i veselă și tristă;
    Alte măști, aceeași piesă,
    Alte guri, aceeași gamă,
    Amăgit atât de-adese
    Nu spera și nu ai teamă.

    Nu spera când vezi mișeii
    La izbândă făcând punte,
    Te-or întrece nătărăii,
    De ai fi cu stea în frunte;
    Teamă n-ai, căta-vor iarăși
    Între dânșii să se plece,
    Nu te prinde lor tovarăș
    Ce e val, ca valul trece.

    Ca un cântec de sirenă,
    Lumea-ntinde lucii mreje;
    Ca să schimbe-actorii-n scenă,
    Te momește în vârteje;
    Tu pe-alături te strecoară,
    Nu băga nici chiar de seamă,
    Din cărarea ta afară
    De te-ndeamnă, de te cheamă.

    De te-ating, să feri în laturi,
    De hulesc, să taci din gură;
    Ce mai vrei cu-a tale sfaturi,
    Dacă știi a lor măsură;
    Zică toți ce vor să zică,
    Treacă-n lume cine-o trece;
    Ca să nu-ndrăgești nimică,
    Tu rămâi la toate rece.

    Tu rămâi la toate rece,
    De te-ndeamnă, de te cheamă;
    Ce e val, ca valul trece,
    Nu spera și nu ai teamă;
    Te întreabă și socoate
    Ce e rău și ce e bine;
    Toate-s vechi și nouă toate:
    Vreme trece, vreme vine.

    poemul Glossa
    de Mihai Eminescu
    scris la 1883 dupa o reflectie asupra filosofiei lui Schopenhauer si Hegel.

  9. Mihai Eminescu e un geniu si e poetul național al Romaniei. Adică cel mai bun dintre cei mai buni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger