AcasăJodie Foster, la Gala Globurilor de Aur: Sunt gay si celibatara -...

Jodie Foster, la Gala Globurilor de Aur: Sunt gay si celibatara – VIDEO

(foto: captura The Guardian)

Actrita si regizoarea Jodie Foster a castigat Globul de Aur pentru intreaga sa cariera inchinata cinematografiei.

(foto: captura The Guardian)

Jodie Foster a fost recompensata cu premiul „Cecil B. DeMille”, acordat pentru contributia extraordinara la dezvoltarea industriei de divertisment.

Cand a primit trofeul, actrita i-a incantat pe cei din sala cu un discurs amuzant, dar in acelasi timp, si serios. Cu aceasta ocazie, actrita in varsta de 50 de ani,  a vorbit despre faptul ca este lesbiana si le-a dedicat acest premiu copiilor sai si mamei sale, potrivit publicatiei The Guardian.
„Simt o nevoie acuta sa spun ceva ce nu am fost cu adevarat vreodata capabila sa spun in public: sunt celibatara”, a marturisit Jodie Foster, adauganda ca detaliile despre orientarea sa sexuala le-a facut publice in urma cu mult timp.

„Acesta nu va fi un mare discurs de dezvaluire a orientarii mele sexuale, pentru ca am facut-o deja acum o mie de ani, in epoca de piatra – in acele zile foarte neobisnuite cand o fata sensibila marturisea acest lucru prietenilor de incredere si familiei si colegilor si apoi, treptat, mandra, tuturor celor care o cunosteau”, a mai adaugat celebra actrita. Jodie Foster i-a multumit si fostei sale iubite, Cydney Bernard.

„Cyd, iti multumesc. Sunt atat de mandra de familia noastra moderna, de fii nostri, Charlie si Kit, care sunt motivul meu de a trai si de a evolua”, a spus Foster, mandra de copii ei, care se aflau in public.

author avatar
Andra Nesu
463 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger