AcasăNewsJocurile Olimpice de la Londra pot declansa Al Treilea Razboi Mondial

Jocurile Olimpice de la Londra pot declansa Al Treilea Razboi Mondial

Mascotele au inflamat Iranul

Serviciile secrete se tem de atentate  la Jocurile Olimpice de la Londra, care ar putea declansa Al Treilea Razboi Mondial.

Arena, amenajata ca o replica a Glastonbury Tor, zona de vortexuri energetice, lacas al „Sfantului Graal”

Ritualuri oculte de „eliberare a Bestiei”, numerologie cu conotatie fatala, mascote ce ascund mesaje oculte, simboluri de razboi, toate acestea ii fac pe specialistii in ocultism sa creada ca la JO se va intampla ceva decisiv pentru viitor. Ca atentatele de la 11 septembrie 2001!

Punerea la adapost a valorilor

Mascota din stanga indica „ascensiunea completa in piramida”, iar cea din dreapta contine „pentagrama razboiului” stilizata in fata papusei

Si expertii financiari se tem de ceva, din cauza unor indicii care nu sunt la indemana departamentelor antitero.

„Tarfa Babilonului”, in festivitatile JO

Este vorba de o miscare financiara, de punere la adapost a valorilor grele. Asa cum s-a zvonit si inaintea atentatelor din 11 septembrie 2001, din SUA, mutarea valorilor este un prim indiciu ca cineva se teme de ceva ce ar putea sa se intample.  In cladirea World Trade Center existau si lingouri de aur si argint care au fost mutate inainte de atentate.

Mascotele au inflamat Iranul

In legatura cu JO de la Londra, zvonul ca piata londoneza de metale – London Metal Exchange – veche de 137 de ani, a fost vanduta pentru 2,19 miliarde de dolari pietei Hong Kong Exchanges and Clearing (HKEx), controlata de China, a dat fiori celor care cauta „indicii financiare” pentru „acte teroriste sub steag fals”. Adica de tipul celor care sunt cunoscute in avans (de planuitori, evident), desi actul terorist cade in carca unor „vinovati de serviciu”. Aceasta „manevra” a dat Chinei o putere asupra pietei metalelor pe care n-a avut-o niciodata. Deci, o strategie„proasta” pentru Londra. Sau nu!

Aurul, dus tot in China

Mai mult decat atat, Piata Aurului dinLondra, care este centrul aurului fizic al lumii (ci nu New Yorkul, asa cum se vehiculeaza), a fost tinta plangerilor din partea unor proprietari care au vrut sa-si retraga „aurul alocat”. Acesta consta in lingouri inseriate, tinute in depozite, proprietarilor dandu-li-se doar numarul seriei aurului cumparat. Unii dintre proprietari au amenintat ca vor actiona in judecata London Bullion Exchange si li s-au dat lingourile, dar cu alte serii decat aveau pe certificate! De aici s-a tras concluzia ca lingourile de aur au fost mutate. Unde? Se spune ca tot in China, care stapaneste centrul comercial al Londrei! Ce sa insemne toate aceste miscari de capital si de valori afara din Londra? Asa, in graba? Pai, un singur eveniment major este prevazut a se petrece la Londra: Jocurile Olimpice!

Castigatori si pierzatori

Ce efect ar putea avea un atentat major in timpul Jocurilor Olimpice? Lira sterlina s-ar prabusi cu viteza unui meteorit si cu acelasi efect catastrofal asupra dolarului.  Pietele financiare s-ar clatina ca lovite de traznet, bancile s-ar inchide, iar un numar impresionant de „bogati de duzina” ar intra in randul saracimii. Marea Britanie, SUA si cei care detin datoriile acestora, Japonia, China si tari din Orientul Mijlociu, ar fi marii pierzatori. Numai ca acestea, in afara de Japonia, si-au pus la adapost rezervele. Daca atentatorii ar fi „identificati” ca fiind iranieni, ar izbucni Al Treilea Razboi Mondial. Sansa lui Obama de a fi reales va creste considerabil, pentru ca americanul se opune schimbarii presedintelui in perioada de criza majora!

Ritualuri oculte in ceremonia de deschidere

Cifrele stilizate din logo, care reprezinta anul 2012, spun creatorii lui, pentru iranieni  reprezinta cuvantul „Zion”. Nestilizat! Este un termen biblic care trimite la Ierusalim. Numerologii au gasit si alte indicii ce merg in aceeasi directie: ziua festivitatii, 27 iulie, care se va incheia dis de dimineata, pe 28, reprezinta data biblica de „9 av”. Av este luna a 11-a in calendarul evreiesc civil si a marcat mai multe evenimente nefaste, cum ar fi cele doua distrugeri ale Templului lui Solomon de la Ierusalim, de catre babilonieni, ulterior de catre romani.  „9 Av” exprima insa si „renasterea”.  Construirea celui de-al treilea Templu, in Noul Ierusalim! In cartea de „coduri”  a ocultei Iluminatilor, carora le e drag numarul 11, ziua si ora atentatelor ar trebui sa fie 28 iulie, ora 11:11! Ora cand se va trece pe fata la o Noua Ordine Mondiala. Sau la cladirea „Noului Ierusalim”, cum le place s-o numeasca.  Iluminatii sunt prezenti prin semnificatia mascotelor, ce reprezinta „ochiul atoate vazator” („11”), iar literele W si M de pe capetele lor, care reprezinta numarul „33”, inseamna „copilul de manastirea sfanta” si Marele Oras. Mesia si Noul Ierusalim.  Mascota a fost dezvaluita pe 19.05. 2010 = 18, care se reduce la 666, deci 33:33:33! Ascensiune completa! Omenirea trece in alta etapa, fie de bunavoie, fie prin razboi!

author avatar
Adina Mutar
2.359 afisari
Zenville