AcasăNewsJocurile Olimpice ale Sexului

Jocurile Olimpice ale Sexului

Jocurile Olimpice au confirmat suprematia SUA in sport, dar in paralele a existat si o alta intrecere, la care mai multe state au punctat. Unele, chiar decisiv.

La Rio 2016 s-a muncit din greu in concursuri, dar si rasplata a fost pe masura. Pentru cine a meritat, cazul lui Usain Bolt, care a sarbatorit victoriile la 100 m, 200 m si 4X100 m printr-o mega petrecere data intr-o discoteca. Si incheiata cum nu se putea mai bine, in patul unei „studente” brazilience discutabile. Mult discutabile, ar zice unii. Sa trecem peste, important e ca Bolt s-a simtit excelent in compania lui Jady Duarte, care la cei 20 de ani ai ei este deja vaduva unui fost traficant de droguri din Rio.

Brazilianca Ingrid de Oliveira va fi tinuta minte pentru gestul de a-si fi dat afara din camera colega ca sa poata face sex cu iubitul ei. Scandal monstru, certuri, politie, iar rezultatul s-a vazut in concursul de sarituri in apa – ultimul loc pentru Brazilia.

O partida de sex nebun pe plaja a fost difuzata de catre postul public de televiziune britanic BBC chiar in timpul unei transmisiuni in direct realizate de pe Copacabana . In vreme ce reporterul Dan Walker aducea ultimele noutati despre festivitatea de inchidere a J.O., in spatele sau, pe nisip, doi tineri dadeau frau liber pasiunii, spre stupefactia echipei de filmare. Vizibil stanjenit de moment, Walker a apucat doar sa spuna ca, in spatele sau, doi amorezi „citesc o carte”.

Olimpiada a insemnat si cateva povesti de dragoste derulate la Rio. O jucatoare de rugby din echipa Braziliei a fost ceruta in casatorie de iubita ei la finalul ceremoniei de premiere.  A doua zi, ele erau deja logodite.

In fine, al doilea „da” a venit de la chinezoaica He Zi (argint la sarituri in apa, trambulina de 3 metri), ceruta de sotie chiar pe podium, cand primea medalia olimpica. Iubitul ei, Qin Kai, a participat si el la Olimpiada, in concursul de sarituri.

Pe de alta parte, din ce sustine compania Tinder, au existat numeroase cazuri in care sportivii au apelat la escorte. „Am inregistrat o crestere a cererilor cu 130%”, anunta Tinder.

author avatar
National
2.104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger