AcasăNewsJoburi pentru romanii cu specializari inalte

Joburi pentru romanii cu specializari inalte

Specialiştii IT din România au şansa de a lucra la Biroul European de Poliţie

Locurile de munca in strainatate pentru romani nu se limiteaza doar la culegatori de fructe sau constructori, fiind disponibile o multitudine de posturi pentru persoanele cu specializari foarte inalte si cu experienta.

Cele mai multe locuri de munca de acest gen se gasesc in Europa, dar si in tarile arabe, de exemplu. In cele mai multe cazuri, salariile se discuta in timpul interviurilor.

– Compania Alstom Power Systems, cu locatia in Stuttgart, cauta sef lucrari structuri metalice.
Candidatii trebuie sa aiba studii superioare tehnice, cu specializare in domeniul structurilor metalice, experienta intr-o pozitie similara.

– Compania aeriana Etihad Airways, din Abu Dhabi, este in cautarea unui maistru bucatar, care sa fi lucrat cel putin 3 ani intr-un restaurat de 4 sau 5 stele si stie bine limba engleza (limba araba este un avantaj). Pachetul salarial nu este impozitat si va este asigurata cazarea in Abu Dhabi, precum si asigurarea medicala.

– Firma germana Global Technical Systems, specializata in tehnologii de constructie, cauta un specialist in instalatii electrice. Compania ofera, pe langa salariu si diurna, si telefon mobil, transport si cazare.

– In cazul in care sunteti interesat de un job in cadrul Bancii Europene de Investitii, puteti aplica pentru postul de specialist in dezvoltare sociala. Pentru a va califica, trebuie sa aveti diploma de master in sociologie, antropologie, dezvoltare sociala sau economie si cel putin cinci ani de experienta intr-o institutie financiara sau de dezvoltare la nivel international.

– Biroul European de Politie (Europol), cu sediul in Haga, este in cautarea unui specialist IT, ce va avea drept responsabilitati principale colectarea, stocarea, procesarea si analizarea informatiilor, furnizarea informatiilor diviziilor nationale, analizarea riscului si a strategiilor, inclusiv in cazul amenintarilor de crima organizata. Salariul de baza lunar este intre 6.299-6.564 de euro, oferindu-se si ajutor in cazul in care trebuie sa schimbati domiciliul si pentru copil.

– Getwork Medical vrea sa angajeze 10 medici de laborator de analize, pentru a lucra in trei spitale din Quatar. Candidatii trebuie sa aiba minimum 3 ani experienta si sa vorbeasca fluent limba engleza.

author avatar
eNational
175 afisari

1 COMENTARIU

  1. Iata ca Agentia Nationala pentru ocupare a Fortelor de Munca e in plina dezvoltare!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger