AcasăNewsJoburi pentru romani in Marea Britanie cu 1.500 de lire sterline pe...

Joburi pentru romani in Marea Britanie cu 1.500 de lire sterline pe luna

Se ofera sute de joburi in restaurante, pub-uri, unitati fish & chips sau cafenele

Agentia Banca de Joburi organizeaza a III-a editie a Targului de Joburi de profil din Romania, in perioada 4-5 octombrie, pentru ocuparea pozitiilor de lucratori in depozite in Anglia. Sunt disponibile, de asemenea, numeroase posturi in hoteluri, restaurante si alte unitati de alimentatie publica.

Nu exista limita de varsta si nu se cere experienta sau calificare, insa e bine sa cunoasteti limba engleza la nivel de conversatie si sa aveti dexteritate in manipularea obiectelor.

Se ofera sute de joburi in restaurante, pub-uri, unitati fish & chips sau cafenele

Conditii si etape

Conditiile de participare la targ si etapele de urmat pentru obtinerea postului sunt urmatoarele:

a) completarea CV-ului pe site-ul www.bancadejoburi.ro, in limba engleza cu cat mai multe detalii. Termen: pana la data de 26 septembrie 2014;

b) interviu pentru preselectie cu un consultant, prin apelarea 0268/311.547, 0368.412.996; Termen: pana in 26 septembrie 2014;

c) inscrierea oficiala la targ prin semnarea contractului de mediere si realizarea unui test „literacy”. Termen: in 24 de ore de la data sustinerii interviului de preselectie;

d) participarea la interviul final, direct cu angajatorii, pe baza de buletin, in cadrul Targului de Joburi. Data: 4 sau 5 octombrie 2014 (in functie de programare), la Brasov.

e) obtinerea raspunsului de angajare pe loc sau in maximum doua zile de la participarea la targ.

f) semnarea contractelor de munca si achitarea tarifului de procesare dosar – 550 lei. Cei care achita acest tarif inainte de targ vor plati doar 360 lei.

g) inceperea muncii in perioada octombrie – decembrie 2014.

Candidatii selectati de angajator in cadrul Targului de Joburi vor obtine contractele de angajare si nu trebuie sa plateasca nici un fel de comision de mediere.

Beneficii

Toti candidatii vor beneficia de:

– contract legal de munca, pe perioada nedeterminata.

– asigurari sociale platite de catre angajator;

– salarii atractive, ore suplimentare platite, ture de noapte bine platite, veniturile lunare putand ajunge rapid la 1.500 de lire sterline (peste 1.900 de euro);

– training oferit si posibilitati de cariera in cadrul aceluiasi departament sau alte departamente din companie.

Facilitati

Angajatorul accepta atat candidatii cu experienta, cat si fara experienta. De asemenea, se ofera  plasamente (angajare) si pentru cupluri sau prieteni. Cuplurile sau prietenii au posibilitatea sa lucreze la acelasi angajator si sa fie cazati impreuna. Pe de alta parte, consultantii de la Banca de Joburi ofera sprijin in redactarea CV-ului, iar candidatii au sansa de a discuta direct cu compania angajatoare din strainatate si de a adresa intrebari referitoare la post, atributii, precum si orice alte detalii. Pentru informatii suplimentare contactati http://www.bancadejoburi.ro/, respectiv adriana@bancadejoburi.ro.

Angajari in hoteluri si restaurante

Tot la Brasov, in 8 octombrie, are loc,  la Hotel Ambient, o sesiune de recrutare pentru angajari in hoteluri si restaurante. Doritorii pot aplica pentru posturi de bucatar, ospatar/ospatarita, barman, receptioner, camerista, lucrator de intretinere sau mentenanta, personal pentru curatenie, alte pozitii in domeniul hotelier. In urma interviurilor, cei selectati vor lucra in hoteluri, pensiuni, restaurante, pub-uri, cafenele, unitati de tip fish & chips de pe teritoriul Marii Britanii. Printre beneficii se numarar un contract de munca legal, o btinerea Cardului de Rezidenta in UK , salarizare la nivel european (1.000-1.500 de euro pe luna), asigurare medicala si sociala, ore suplimentare platite. Candidatii trebuie sa vorbeasca limba engleza la nivel conversational. Pentru detalii puteti contacta www.eurolife-consulting.ro.

author avatar
Arpad Dobre
458 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger