AcasăNewsJoburi pe mii de euro pentru romani in Germania si Anglia

Joburi pe mii de euro pentru romani in Germania si Anglia

Romanii pot castiga 1.500 de euro din ingrijirea varstnicilor germani

In ciuda zvonurilor nefavorabile, romanii sunt asteptati sa munceasca in Germania, Anglia si Franta.  Acolo pot lucra pe mii de euro lunar in turism, sanatate sau in industria alimentara.

Macelari in Germania

Romanii pot castiga 1.500 de euro din ingrijirea varstnicilor germani

Firmele straine cauta specialisti si meseriasi romani si au postat pe portalurile de joburi din Romania sute de anunturi cu mii de oferte. Nemtii vor absolventi de medicina, pe care i-ar plati cu salarii incepand de la 1.800 de euro. Macelarii romani pot obtine salarii de circa 1.600 de euro,  iar ingrijitorii persoanelor varstnice din Germania  pot castiga minimum 1.100 de euro.  De asemenea, Germania are nevoie si de muncitori necalificati, intr-o fabrica de prelucrare a carnii. Angajatorul garanteaza cazarea si asigurarea medicala si ofera salarii cuprinse intre 800 si 1.000 de euro.  Contractul este pe o durata de sase luni, cu posibilitatea prelungirii, iar programul este de opt ore pe zi, sase zile pe saptamana.

Medici si bobinatori in Franta

In Anglia, cele mai multe oferte de  joburi cu posibilitatea de angajare imediata sunt in turism, hoteluri si restaurante,  unde este nevoie urgenta de bucatari, patiseri,  receptioneri sau cameriste. Salariul este de 6-8 lire sterline  (7-9 euro) pe ora, respectiv  1.000-1.200 lire (1.200-1.400 euro)  pe luna.  Englezii angajeaza romance si pentru ingrijirea varstnicilor din azilele de batrani, oferindu-le salarii de pana la 1.400 de euro si cazare ieftina, precum si  posibilitatea obtinerii Yellow Card-ului, care permite accesul neingradit pe piata muncii din Anglia.  Oferte vin si din Franta, unde clinicile vor medici romani specializati ca anestezisti, neurologi, cardiologi, radiologi si chirurgi, carora le ofera 2.500-4.500 euro pe luna. Francezii mai au nevoie si de bobinatori din Romania, care pot castiga  un salariu de pana la 1.400 de euro, cu cazare si transport gratuite, iar programul de lucru este de opt ore pe zi, timp de cinci zile pe saptamana.

author avatar
Arpad Dobre
894 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger