AcasăNewsJoburi in Marea Britanie, Germania si Franta cu salarii de 1.000-1500 de...

Joburi in Marea Britanie, Germania si Franta cu salarii de 1.000-1500 de euro pe luna

Tinerii si cuplurile cu experienta in gastronomie pot obtine joburi in Germania cu 1.500 de euro pe luna, si au cazare si masa asigurate

Romanii aflati in cautarea unui loc de munca pot aplica pentru zeci de joburi pe vase de croaziera, in restaurante fast-food din Marea Britanie, in gastronomie in Germania si in comert in Franta. Salariile incep la 700 de euro pe luna si pot depasi 1.500 de euro pe luna, plus plata chiriei, o masa gratis pe zi, asigurari medicale etc.

Tinerii si cuplurile cu experienta in gastronomie pot obtine joburi in Germania cu 1.500 de euro pe luna, si au cazare si masa asigurate

Desi ne aflam aproape de sfarsitul anului, perioada caracterizata prin lipsa ofertelor de joburi pe termen mediu si lung, exista numeroase anunturi pentru locuri de munca in strainatate bine platite (fata de salariile din tara). Angajatori din strainatate au postat pe portalul eJobs o serie de oferte atractive.

Oferte de munca pe vase de croaziera

Firma Protos (protos.ro) ofera joburi pe vase de croaziera pentru coafeze, manichiuriste, maseuze, cosmeticiene, instructori de aerobic si fitness, receptionere si acupuncturisti cu:

– experienta profesionala in domeniu de minim un an,

– calificare,

– cunostinte de limba engleza la nivel bun, limba italiana reprezinta un avantaj,

– abilitati de relatii cu publicul.

Se  ofera venituri nete de aproximativ 1.500 – 2.000 $ lunar. Venitul minim garantat – 1.000 $/luna.

Personal pentru fast-food

Compania Fronterra Recruitment cauta persoane dispuse sa lucreze in unitati de tip fast-food (cu transport la domiciliu) in Marea Britanie. Aplicantii trebuie:

–         sa aiba experienta in munca in restaurante, catering,

–         sa vorbeasca fluent limba engleza,

–         sa aiba abilitati foarte bune de vanzare,

–         sa aiba permis de conducere valabil,

–         sa aiba experienta in conducereea autovehiculelor (iclusiv pe moped).

Persoanele selectate vor beneficia de contract pe minimum un an, salariu de pana la 1.000 de lire sterline/luna, bani de chirie (65-75-lire sterline pe saptamana), asigurare medicala, o masa pe zi, posibilitatea de avansa in cariera pana la nivelul de management.

Lucratori in gastronomie

Gastrojob angajeaza fete, baieti sau cupluri pentru locuri de munca in Germania, in domeniul gastronomic, pentru posturile de: bucatar, ajutor bucatar si ajutor in bucatarie, cameriste, chelneri, barmani, ospatari, in restaurante, pizzerii si gelaterii/Eiscafe. Sunt necesare: cunostinte de limba germana sau italiana la nivel avansat, aspect fizic placut, seriozitate din partea candidatilor si experienta in domeniu. Bonusuri: cazare si masa asigurate. Salarii: 900 – 1.500 euro net pe luna. Persoanele interesate pot trimite CV-ul in limba germana sau italiana pe adresa de email: info@gastrojob-europe.de. Informatii se pot obtine la telefon 00496187906330 sau pe www.gastrojob-europe.de.

Manageri in magazine hard-discount

Hard discount – Retail din Franta cauta 15 manageri polivalenti, cu experienta in domeniul comertului cu amanuntul si in conducerea unei echipe timp de minimum doi ani. De asemenea, sunt necesare cunostinte de limba franceza la nivel avansat, flexibilitate si mobilitate pe tot teritoriul Frantei, abilitati de lucru in echipa, indemanare si rapiditate in manipularea marfii. Iata cateva beneficii:

–  cazarea, transportul, laptopul si telefonul sunt puse la dispozitie de compania din Romania,

– remuneratie neta : intre 700 euro si 1.250 euro lunar, in functie de profil si de nivelul de limba franceza.

Totodata, cei care aplica la Hard discount – Retail e bine sa stie ca:

– manipularea si asezarea produselor in magazin se face manual;

– 85% din timp angajatul este pe teren;

– contractul de munca este pe perioada determinata pe toata perioada de formare si integrare (aproximativ sapte luni), iar ulterior, pe perioada nedeterminata;

– permisul de conducere este obligatoriu.

author avatar
Arpad Dobre
652 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger