AcasăNewsJoburi in Germania cu 800 de euro pe luna

Joburi in Germania cu 800 de euro pe luna

Bucatarii cu experienta pot castiga in Gemania pana la 2.000 de euro pe luna

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a anuntat ca are oferte de locuri de munca pentru romani in Germania, in agricultura si domeniile hotel- gastronomie.

Bucatarii cu experienta pot castiga in Gemania pana la 2.000 de euro pe luna

Agricultura germana ofera locuri de munca la culesul sparanghelului si capsunelor, precum si la vanzarea produselor agricole. Candidatii pentru acest tip de munca trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

– experienta in agricultura,

– conditie fizica buna,

– cunostinte de limba germana de baza pentru cei care vor lucra la culesul produselor agricole,

– cunostinte extinse de limba germana pentru cei care vor vinde produse agricole.

Salariul este de 800 euro net pe luna, dupa retinerea asigurarilor sociale, a impozitului, cazarii si mesei. Angajarea se face pentru perioada aprilie-iunie, iar timpul de lucru este de 40-50 ore pe saptamana.

Oferte in domeniul hotelier

Oferta pentru domeniul hotel- gastronomie este pentru meseriile de bucatar, camerista, ospatar, ajutor in bucatarie, ajutor in gastronomia de sistem (fast-food). Conditii de angajare:

– calificare profesionala incheiata sau experienta in domeniul gastronomic specificat,

– cunostinte de limba germana de baza, pentru personalul auxiliar,

– cunostinte de limba germana extinse, pentru personalul de specialitate.

Experienta profesionala constituie un avantaj. Angajarea se face pentru perioada mai-noiembrie, iar timpul de lucru este de 40 de ore pe saptamana, cu posibilitatea efecturarii de ore suplimentare. Salariul pentru personalul auxiliar este de 1.200-1.500 euro brut / luna, iar pentru personalul de specialitate – 1.500-2.000 euro brut/ luna. Detalii si selectie, la agentiile judetene de ocupare a fortei de munca si la cea a municipiului Bucuresti.

author avatar
Arpad Dobre
549 afisari

2 COMENTARII

  1. acest anunt mie personal imi pare tare naspa deoarece si eu lucrez in germania in mai multe domenii iar in agricultura se da minim 5euro la ora faceti voi un calcul la minim 10 ore lucrate pe zi inclusiv sinbata si duminicala cit ajungeti sa primiti pe luna iar cazarea ieste gratuita iar pe mincare consumi cel mult 25 euro pe saptamina 800 euro se retine de la acea persoana care merge de 2 ori pe an la accea persoana dar sa nu mergi de 2 ori ramii o data 6 luni este dreptul tau pe an sa ramii 6 luni daca iti accepta patronu si binenteles sa fie multumit de tine.

  2. Nu ai inteles nimic din articol. Scrie clar: Salariul este de 800 euro net pe luna, dupa retinerea asigurarilor sociale, a impozitului, cazarii si mesei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger