AcasăNewsJoburi in Danemarca, Cehia, Austria, Germania si Cipru

Joburi in Danemarca, Cehia, Austria, Germania si Cipru

Medicii radiologi sunt platiti cu pana la 100.000 de euro pe an in Danemarca

Romanii care vor sa munceasca in statele din Spatiul Economic European pot obtine salarii de la 700 la 7.000 de euro pe luna.

Medicii radiologi sunt platiti cu pana la 100.000 de euro pe an in Danemarca

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) informeaza ca, in aceasta perioada, cele mai multe locuri de munca in strainatate sunt oferite de angajatorii din Danemarca, Republica Ceha, Austria, Cipru, Germania:

DANEMARCA. Angajatorii danezi cauta medici patologi si radiologi (salarii de la 7.000 de euro pe luna), precum si absolventi de liceu sau facultate, promotia 2011 sau 2012, cu profil agricol, specializarile zootehnie si medicina veterinara (de la 2.000 de euro pe luna). Candidatii trebuie sa detina cunostinte foarte bune de limba engleza.

CEHIA. Pentru Republica Ceha sunt disponibile 20 posturi de manipulant marfuri, cu un salariu intre 600 – 950 euro, plus alte bonusuri de productivitate. Solicitantii trebuie sa cunoasca limba engleza, rusa, ceha sau slovaca.

CIPRU. Persoanele care detin calificare de fizioterapeut, bucatar specialist, frizer sau cosmetician si au cunostinte de limba engleza sau greaca pot obtine un loc de munca in Cipru, pentru un salariu cuprins intre 875 si 1.600 euro pe luna.

AUSTRIA. Pentru Austria sunt disponibile 20 locuri de munca in meseria de drujbist. Angajatorul ofera un salariu de 1.300 euro net pe luna, dar solicita cunostinte de limba engleza la nivel mediu spre avansat si minimum doi ani de experienta in meserie.

NORVEGIA. Persoanele care au calificare si experienta de minimum cinci ani in meseria de tinichigiu si detin cunostinte medii de limba engleza pot aplica pentru unul din cele trei locuri de munca oferite in Norvegia, in domeniul repararii acoperisurilor plate (salarii de peste 1.500 de euro  pe luna).

GERMANIA. Solicitantii unui loc de munca in strainatate care au pregatire superioara si detin bune cunostinte de limba engleza si cunostinte de baza de limba germana pot ocupa un loc de munca, in functie de specializarea pe care o au, in urmatoarele profesii: proiectant mecanica, manager santier constructii, manager proiect, programator roboti, programator software, proiectant electrotehnica sau asistent medical generalist (salarii de la 3.000-5.000 de euro pe luna).

Detalii

Solicitantii unui loc de munca in strainatate pot consulta site-ul ANOFM, la adresa http://www.eures.anofm.ro pentru a vizualiza locurile de munca vacante disponibile prin reteaua EURES, precum si conditiile impuse de angajatorii statelor UE pentru ocuparea acestora.

author avatar
Arpad Dobre
744 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger