AcasăNewsJoburi de sezon in UE cu 500-1.500 de euro pe luna

Joburi de sezon in UE cu 500-1.500 de euro pe luna

Bucatarii si ajutoarele de bucatari sunt la mare cautare in Franta, Germania si Cipru

Tinerii sau studentii cu varste de 18-25 de ani, precum si femeile sau barbatii in etate de pana la 45 de ani pot aplica pentru un job in strainatate.  Sunt oferite locuri de munca sezoniere la hoteluri si restaurante din tarile UE, iar castigurile ajung la 1.500 de euro pe luna.

Bucatarii si ajutoarele de bucatari sunt la mare cautare in Franta, Germania si Cipru

In Franta, de exemplu, sunt cautate chelneritele, care pot castiga intre 1.000 si 1.500 de euro pe luna, iar angajatorul le achita contributiile sociale si le asigura cazarea. Potrivit Staff Temp, persoanele care aplica trebuie sa aiba experienta in domeniu si sa vorbeasca fluent limba franceza. In Franta si Germania se mai ofera joburi sezoniere pentru receptioneri, barmani, bucatari, ajutoare in bucatarie, personal de  curatenie si gradinari, pentru o perioada de sase luni. Salariul este de 1.100 de  euro/luna, fiind asigurata cazarea. Pentru aceste joburi pot aplica persoane cu varste intre 18 si 45 de ani.

Plata in functie de experienta

In Germania si Cipru sunt asteptati atat cei cu varste de 18-25 de ani, cat si cei de pana la  40 de ani. Conform Eurolife Consulting, tinerii pot lucra in hoteluri minimum trei luni, ca ospatari, bucatari, ajutoare de bucatari, barmani, gradinari receptioneri, valeti, animatori, cameriste, cosmeticiene sau maseuri. Salariul este de pana la 500 de euro pe luna, cu masa si cazarea asigurate. Pe de alta parte, prin  programul Hotel Staff (receptioneri, valeti, cameriste etc.) se cauta persoane cu experienta, cu varste intre 25 si 40 de ani, iar in programul Hotel Entertainment (animatoare, dansatori etc.) sunt acceptate persoane cu varste intre 20 si 35 de ani, salariul fiind de 500-700 de euro/luna.

author avatar
Arpad Dobre
371 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger