AcasăNewsJoburi cu salarii de 1.500 de lire sterline in Marea Britanie

Joburi cu salarii de 1.500 de lire sterline in Marea Britanie

Ingrijitoarele din Romania trebuie sa stapaneasca limba engleza la nivel de conversatie

Romanii care au experienta la ingrijirea persoanelor in varsta pot obtine un job in Marea Britanie, dupa ce efectueaza cursuri platibile ulterior din leafa.

Ingrijitoarele din Romania trebuie sa stapaneasca limba engleza la nivel de conversatie

Programul Care Assistance din Marea Britanie se adreseaza persoanelor de sex feminin cu experienta in ingrijirea adultilor si persoanelor in varsta. Cele care vor fi admise in urma interviului cu reprezentantii Global Job Experience vor fi repartizate cu preponderenta in azile particulare de batrani din sudul Angliei: Bristol, Cambridge, Devon, Essex, Sussex sau Londra.

Conditii de baza

Pentru a putea obtine un post de ingrijitor pentru varstnici, solicitantele trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

–         experienta minima de un an in ingrijirea persoanelor cu diferite     dizabilitati sau a batranilor (experienta ca asistenta, infirmiera sau in alte domenii conexe nu este obligatorie dar reprezinta un avantaj);

–         persoana sensibila, iubitoare, rabdatoare;

–         limba engleza vorbita la nivel mediu de conversatie;

–         limite de varsta: 25-50 ani.

Salarizare si alte beneficii

Femeile care care vor un asemenea job pot obtine 6,15-6,30 de lire sterline pe ora, in functie de experienta, dar trebuie sa  stie ca vor lucra minimum 40 de ore pe saptamana. Timpul de lucru poate creste la 60 de ore/saptamana, in cazul efectuarii de ore suplimentare, ceea ce face ca venitul lunar sa poata depasi 1.500 de lire sterline. In afara de salariu, ingrijitoarele mai au si alte avantaje, printre care se numara:

–         cazare asigurata de angajator de la data inceperii contractului de munca,

–         contract pe o perioada de 12 luni,

–         sesiune de orientare si training de 30 de zile,

–         posibilitatea de a lucra ore suplimentare, plus ore de noapte,

–         insotitor pentru perioada de adaptare,

–         posibilitatea de a-si aduce si familia in Marea Britanie.

Curs de pregatire

Pentru a putea presta servicii de ingrijire a persoanelor in varsta, romancele trebuie sa urmeze obligatoriu cursul de specialitate NVQ 2/3, care ofera calificare la locl de munca, in baza caruia se va obtine permisul de munca (Yellow Card).  Cursurile sunt organizate de traineri specializati, iar Costurile sunt in functie de nivelul de cunostinte a limbii engleze a fiecarui candidat (pentru cei cu nivel scazut se organizeaza cursuri de engleza, care se achita separat). Plata cursului va fi facuta ulterior, din salariile obtinute.

author avatar
Arpad Dobre
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger