AcasăNewsJoburi cool, platite bine

Joburi cool, platite bine

Mancati si comentati pe cheltuiala patronului

Criza aceasta care parca nu se mai termina are, pe alocuri, manifestari cel putin nastrusnice. Desi pare greu de crezut, chiar si in aceste vremuri exista o abundenta de oferte de munca, unele dintre ele atat de bizare, incat par nereale.

Totusi, atata vreme cat sunt postate pe portaluri consacrate, aceste oferte de munca sunt demne de luat in considerare, chiar daca viitorii lucratori fac lucruri acesibile angajatilor „normali” doar in timpul liber. Printre joburile bizare postate pe Bestjobs se numara: mancator de profesie, cumparator sub acoperire, ursitoare etc.

Mancator de profesie

Mancati si comentati pe cheltuiala patronului

Daca v-ati saturat de munca actuala, dar nu si de mancare, „meseria” de mancator de profesie vi se potriveste. Puteti primi cate 50 de lei pe zi bani de cheltuiala, doar ca sa degustati mancarea livrata la domiciuliu si sa va spuneti parerea despre ea, intr-o maniera cat mai atractiva pentru gurmanzi. Pentru a afla detalii trebuie sa intrati pe poftabuna.ro, iar daca veti fi angajati, pe langa banii de mancare primiti si un salariu de 500 de euro pe luna.

 

Cumparator sub acoperire

Dependenta de cumparaturi poate deveni meserie

Daca va place sa faceti cumparaturi sunteti ideali pentru jobul de „cumparator sub acoperire” sau „shopperi”.  Ca shopper,  trebuie sa tineti legatura cu angajatorul si sa fiti disponibil pentru a raspunde oricaror solicitari. Dupa cumparaturi trebuie sa efectuati un raport obiectiv si detaliat si trebuie sa dispuneti de internet, pentru a expedia observatiile dumneavoastra. Un shopper poate obtine de la 60-80 de lei pe zim pana la 200-300 de lei pe zi, in funtie de cerinte si aptitudini.

 

Instructor de trenulete

Trenuletele starnesc amintiri placute adultilor

Daca va plac machetele de trenulete si de masini, puteti aplica pentru postul de instructor la un atelier magic de trenulete, dupa cum se arata in anuntul de job.  Sunteti o persoana civilizata, prietenoasa, cultivata, cu inclinatie artistica si tehnica? Atunci sunteti asteptati sa va jucati, impreuna cu copii dar si sa le dati detalii adultilor carora le plac machetele de trenuri si de autovehivule. Jobul este part time, iar pentru astfel de munca puteti cere intre 500 si 800 de lei pe luna.

 

Mos Craciun de meserie

Mosii Craciun sunt foarte cautati in luna decembrie

Sarbatorile de iarna se apropie, iar firmele care se ocupa de party-uri de sezon au lansat deja oferta de joburi part-time pentru cei interesati sa aduca bucurii copiilor sau chiar si adultilor. Daca doriti sa fiti Mos Craciun, puteti depune CV-ul la firmele ofertante, pe Bestjobs.  Atentie, se cauta persoane varstnice, mai plinute, care vor fi instruite gratuit.  Salariul va fi pe masura serviciilor prestate si se stabileste cu angajatorul.

Ursitoare la mare cautare

Ursitoarele pot fi invitate la petrecerea de botez

Daca sunteti tinere, cu un aspect fizic placut si, pe langa aceasta, mai aveti si alte doua-trei prietene asemanatoare, puteti deveni… ursitoare. Acest tip de spectacole la casa clientului au inceput sa prinda la publicul din Romania, drept pentru care s-au infiintat chiar firme care ofera „servicii de ursit”. Munca nu este zilnica, dar se poate aglomera la sfarsit de saptamana, insa si veniturile sunt pe masura:  minimum 400 de lei pe ora pentru trei-patru ursitoare.

author avatar
Arpad Dobre
555 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger