AcasăNewsJesus o repune pe Brazilia regina fotbalului din Sud-America. Neymar a ratat...

Jesus o repune pe Brazilia regina fotbalului din Sud-America. Neymar a ratat finala (VIDEO)

Brazilia a câștigat finala Copa America de duminică noapte împotriva Selecționatei Perului, după o pauză de 12 ani de la ultima încoronare. Gabriel Jesus a fost omul primei reprize pentru echipa din care Neymar a lipsit din cauza unei accidentări.

Daniel Alves, fostul jucător al Barcelonei, care actualmente evoluează la PSG, ridică trofeul echipei câștigătoare, în calitate de căpitan (Sursa foto: Twitter)

Atacantul lui Manchester City a centrat în minutul 15, pentru șutul ferm al lui Everton, care a înscris în poartă și pe tabelă. În minutul 44, Guerrero a transformat un penalty primit de Peru, după ce arbitrul Tobar Vargas a apelat la VAR. Tot Jesus a profitat de o greșeală a apărării adverse și l-a învins pe Gallese, cu un șut de la marginea careului, în prelungirile primului act.

Totuși, jucătorul lui Guardiola a fost eliminat în minutul 70, după ce a primit al doilea cartonaș galben. Acesta a fost devastat după decizia exagerată a arbitrului și a fost surprins cu lacrimi în ochi în drumul spre vestiare. El a fost salvat, totuși, de Richarlison, care a transformat un penalty, pe finalul meciului, stabilind scorul final, 3-1.

Selecao este echipa aflată pe locul trei în istorie privind câștigarea acestei competiții, în spatele Uruguayului și Argentinei, dar este principala câștigătoare de titluri mondiale (5). Marele absent al partidei a fost starul naționalei Braziliei, Neymar, jucătrul lui PSG care urmează să se întoarcă la echipa lui Messi, Barcelona.

[youtube]VwXu87Ol8sk[/youtube]

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger