AcasăJessica Sanchez, "Whitney Houston" de la American Idol -VIDEO

Jessica Sanchez, „Whitney Houston” de la American Idol -VIDEO

(foto: captura youtube)

Are doar 16 ani, insa multi o considera deja „noua Whitney Houston”. Si asta dupa ce Jessica Sanchez a uimit juriul si publicul urcand pe scena show-ului American Idol  pentru a interpreta celebra piesa „I will always love you”.

(foto: captura youtube)

Jessica a fost laudata de cei trei jurati – Steven Tyler, Jennifer Lopez si Randy Jackson. Atat ei, cat si publicul si-au amintit ascultand-o pe Jessica interpretand piesa de pe coloana sonora a filmului „The Bodyguard” de cea care a fost Whitney Houston, cantareata care a murit pe 11 februarie, la doar 48 de ani.

„Absolut minunat. Nici nu stiu ce sa spun”, a comentat Jennifer Lopez. „Jessica, tocmai ai facut 40 de milioane de oameni sa planga”, a spus Steven Tyler. la randul sau, Randi Jackson a numit-o pe Jessica, o eleva de liceu din San Diego, „una dintre cele mai mari talente ale tarii”.

Jessica este vazuta atat ca marea favorita la castigarea acestui sezon al concursului American Idol, cat si drept „noua Whitney Houston”, multi comparand calitatile vocale ale tinerei de 16 ani cu cele ale vedetei muzicii pop care a cucerit o lume intreaga cu interpretarea unica a piesei „I will always love you”.

[youtube]kPX-H3KGjJI[/youtube]

640 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger