AcasăNewsJens Stoltenberg se dă Batman și Radu Tudor îl aplaudă

Jens Stoltenberg se dă Batman și Radu Tudor îl aplaudă

NATO Secretary General Jens Stoltenberg speaks at the start of a North Atlantic council meeting during the NATO Defence Ministers meeting in Brussels on June 27, 2019. (Photo by Aris Oikonomou / AFP)

Rar ne-a fost dat să vedem atâta servilism și pupincurism. Toată ziua, Antena 3 a rostogolit o declarație de-a dreptul grețoasă a secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg care, în cadrul unei reuniuni online a Consiliului Nord Atlantic cu miniștrii de externe pe tema COVID-19, a pozat în eroul națiunilor oarbe și plătitoare.

Potrivit lui Stoltenberg, acest Mircea Geoană de origine norvegiană, NATO sprijină România în lupta cu coronavirusul. Sărbătoare la Antena 3, Radu Tudor în delir: gata, suntem salvați, NATO e aici! Nu aplaudați încă și nici nu ieșiți din izolare pentru că marele ajutor NATO dat atât României cât și celorlalți aliați a constat în… facilitarea transportului aerian a unor materiale și echipamente din China și Coreea de Sud. Adică, dacă nu era NATO nu mai zbura nici pasărea pe cer, nici echipamente (pe banii noștri) nu vedeam, nici Radu Tudor nu mai… avea ce să pupe. Păi dacă toate marile companii aeriene sunt la sol, normal că te lauzi cu două amărâte de transporturi, nu-i așa? Ipocrizia NATO, chiar mai nesimțită ca a Uniunii Europene,  nu are limite, Stoltenberg gesticulând și repetând nervos cât de important e rolul NATO în salvarea omenirii și ce eforturi se fac pentru ca aliații să se simtă… aliați. Aliați pe lângă un dric poate, dacă luăm în calcul declarațiile lui Emmanuel Macron potrivit cărora NATO este în moarte cerebrală.

Dar nu, Radu Tudor vede un ajutor nesperat pentru România. Impresionant, senzațional, excepțional doar în mintea lui de jurnalist obișnuit să plece capul în fața oricărui oficial tupeist și antrenat să aburească populația. Cum, măi Răducule, “Olanda ne-a permis să cumpărăm un spital” ? Trebuia să ne dea voie Olanda? De cât servilism și pupincurism ești capabil?

author avatar
A.P. Redactor
2.223 afisari

9 COMENTARII

  1. Nefiind specialist in producerea de vaccinuri antigripale imi pun o intrebare,dar adresata specialistilor.In ultimii zece,sau mai multi, ani au fost epidemii cu doua virusuri din grupa coronavirusilor,parca se numeu sars si mars,ca la desene animate.Din experienta acestora de ce nu s-au produs si vaccinuri,cum se produc dupa fiecare virus gripal sezonier, folosite pentru a lupta impotriva acestora,ce apar in viitorul sezon rece.Producerea de vaccinuri anti coronavirusi si folosirea lor pentru intarirea imunitatii oamenilor at fi stopat transmiterea lui si aparitia cazurilor grave?Raspunsul il stie general doctor wiermer.

  2. Pai unde sunt aliatii lor strategici.Dar … parca cumparase Romania niste Hercules , unde naiba sunt? Sau nu au bani nici de cherosen? VRETI SA STITI ADEVARUL? Cand a fost razboiul la sarbi, noi ne jucam cu raidurile americane si cu bruiajele lor, de-i bagasem in boala cu radare rusesti vechi de 30 de ani. Tactica americana am ghicit-o in 3 zile. Am colaborat la trimiterea in UK a unor ingineri romani si am vrut sa construim in Romania cele mai moderne radare. Dar tradatorii romani , au cumparat radare second hand americane, care se strica cum trantesti usa. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca tragi un glont de cauciuc in ele, sau dai cu o piatra. La indicatiile SUA a fost desfiintata armata Romaniei, si, dati afara specialistii pt. ca spuneau ei sunt comunisti. Cand i-am intrebat cum ne ajuta ei la un razboi, dupa ce i-am imbatat au recunoscut ca ne ajuta dar pe bani, multi bani. Totul este pentru bani. NATO este o afacere. Deveselu nu este o unitate de rachete pentru ei. Ci este locul unde si-au amplasat releele care supravegheaza toate transmisiile TV, radio, gsm, si apoi le inregistreaza in marile servere NSA, pentru spionaj. Asta este baieti.

  3. Antena 3 este proAmericana la extrema, iar Radu Tudor este asa gretos cand vine vorba de americani de cand il stiu. Eu nu-l suport din aceasta cauza. Nici macar pastorul Gadea nu e asa de gretos proamerican, cu toate ca el ar avea de ce…Radu Tudor manaca la mic dejun, pranz si cina rahat american si nu se da in laturi nici la gustare de o portie. El e fericit si cand il scuipa americani – vai multumesc, ce minunat!!!

  4. Azi maine o sa aud Nato ne-a salvat….A adus echipament medical din Rusia masti si supozitoare laxative si vibratoare prezervative mentosan topitoare si banane. Nato a invins…
    Ca sa invinga tre sa ai strategi militari care sa faca un stoc in caz de razboi murdar cum e asta… In caz de razboi neconventional care e si asta sau in caz de razboi asimetric care se prevede.Adica ma câte pateuri avem in hambar? Avem 100 de pateuri e mai luam 1miliard poate ne prinde pandelia sa facem sa facem un baieram.
    Ma cate masti chimice avem cate biologice cate medicale? 11-12
    E mai luam un miliard poate e nevoie si la anu. Ducem cu spartanu ca e ducator 10 15 milioane in Sua 20 30 de mil in Romania 20-30 de masti si in Chizdrael ca e om si ei tre sa ne ajutam… Unde dai Domnu da.
    Iar voi cadre angajate cu contract sa le reztezati privirea obla spre ce trebuie si nu spre propaganda care incurca decat sa limpezeasca pandemia.

  5. Dar daca Otan lua aveam. Nu stiu cum dar aveam ca nu expira ca branza telemea de oi. Le ei si e acolo.Apoi le parasuta in toate tarile. Ce frumos daca aveam fiecare câte o cutie de masti pe care scria cu rosu Cu gratitudine si respect de la Otan. Otan lupta mereu cu tine.
    Suptsecretar
    Jo Anna.

  6. Regret Tratatul de la Varsovia , aratam tare sexy cu mastile bau-bau , alea cu trompa de elefant omologate de subtsecretarul de stat Ivanov Aliosa …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger