AcasăJefuit acum 30 de ani, un barbat a avut parte de SURPRIZA...

Jefuit acum 30 de ani, un barbat a avut parte de SURPRIZA vietii: Nici in filme n-am vazut asta!

Un barbat jefuit in urma cu treizeci de ani a avut parte de o surpriza imensa, scenariu pe care nu l-a vazut nici in filme. Jefuitorul a avut remuscari, dupa trei decenii, asa ca l-a cautat pe barbat si i-a dat o scrisoare impresionanta.

Barbatul a fost jefuit in anul 1980, cand un hot a intrat in magazinul sau din vestul statului american Michigan si i-a furat 800 de dolari. Acum, jefuitor i-a inapoiat victimei banii cu tot cu dobanda.

Hotul a trimis o scrisoare si suma de 1.200 de dolari, in bancnote de cate 100, la biroul serifului din Hastings, insa a preferat sa-si pastreze anonimatul. Faptasul a marturisit ca in urma cu 30 de ani a jefuit un magazin din Thornapple Township, iar prin intermediul scrisorii l-a rugat pe serif sa-l ajute sa-l gaseasca pe proprietarul magazinului.

“Am facut un lucru foarte urat, sunt rusinat de asta si am trait in toti acesti ani cu sentimentul de vinovatie. Nu pot sa exprim in cuvinte cat de rau imi pare pentru ce am facut. Daca il gasiti pe omul de la care am furat, va rog sa-i spuneti ca am fost un prost si ca imi pare rau”, a scris hotul.

Oamenii legii au reusit sa-l gaseasca pe cel jeguit in urma cu trei decenii, care a ramas mut de uimire. „Surpriza lui a fost imensa, a spus ca nici in filme nu a mai vazut asa ceva”, a povestit ajutorul de serif, Bob Baker.

author avatar
Alina Costache
1.011 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger