AcasăNewsJandarmul și concubina lui scoteau fete la produs

Jandarmul și concubina lui scoteau fete la produs

”Crucea de Piatră” în imobiliul unui jandarm

Pus să păzească ordinea pubică, un jandarm a fost descoperit că făcea parte dintr-o rețea de proxenetism și că împreună cu concubina lui traficau minore.

Crucea de Piatră în imobiliul unui jandarm

Procurorii din Suceava susțin că au date concrete că un jandarm de la unitatea din localitate, împreună cu partenera lui, și-au ”deschis” casa pentru relații intime cu cei care doreau acest lucru. Prostituție în toată regula. Procurorii i-au pus sub acuzare pe Mihai Gabriel Latiş şi pe Ionela Adelina Boiciuc, care sunt acuzaţi că au exploatat sexual două minore în vârstă de 15 ani, care au făcut sex cu clienţi găsiţi de aceştia în locuinţa comună a celor doi. Mihai Gabriel Latiş, în vârstă de 39 de ani, şi-ar fi dat demisia din structura Jandarmeriei, imediat ce a fost pus sub acuzare. Cuplul le-a prospus unor minore, la finele anului 2016, să facă sex contra cost cu bărbaţi pe care ei îi găsesc, iar banii obţinuţi să îi împartă. La momentul recrutării fata abia împlinise 15 ani. Bani erau încasați de cei doi concubini, care îi dădeau minorei sume între 50 şi 150 de lei pentru fiecare client avut.

author avatar
Ramona Feraru
479 afisari

2 COMENTARII

  1. Un jandarm a facut si el ce fac majoritatea sefilor lor din jandarmerie si politie -bani din prostitutie ,bani negri ,minori santajati si scosi la produs.
    Cu un caz prezentat nu se face curatenie in cocina MAI -lui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger