AcasăJandarmul cu voce de aur are un nou hit! Piesa cu mii...

Jandarmul cu voce de aur are un nou hit! Piesa cu mii de vizualizari in mai putin de o ora! LIVE (VIDEO)

Nicolae Lacatus, jandarmul cu voce de aur care a cucerit milioane de romani, a cantat o noua piesa live, dedicata tuturor mamelor. Melodia a primit mii de like-uri in mai putin de o ora si sute de comentarii din partea fanilor.

In momentul in care a postat pe internet un filmulet in care a interpretat o piesa de jale, imbracat in uniforma de jandarm, Nicolae nu se astepta sa stanga peste 1 500 000 de vizualizari la acel clip, cum nu credea nici ca oamenii vor fi cuceriti pe loc de vocea sa.

Invitat, luni, in platoul Acces Direct, impreuna cu mama sa, Nicolae Lacatus a cantat o piesa la fel de trista precum cea care l-a facut celebru, “Mama, dulce mama”. Piesa a fost vizualizata pe pagina de facebook a emisiunii Acces Direct de mii de ori in cateva minute de la postare.

De asemenea, fanii jandarmului au scris sute de mesaje in care l-au felicitat pentru vocea sa si au rugat-o pe Simona Gherghe sa il invite mai des la TV. Mama lui Nicolae a fredonat si ea pe tot parcursul interpretarii fiului de care a marturisit ca este foarte mandra.

[youtube]d8IVCEZfd9o[/youtube]

 

author avatar
Alina Costache