AcasăNewsJandarmii bucuresteni iau cu asalt Parcul Tineretului

Jandarmii bucuresteni iau cu asalt Parcul Tineretului

Jandarmeria romana sarbatoreste, joi, 164 de ani de la infiintare, astfel ca este rost de momente speciale.

Jandarmii bucuresteni vor lua cu asalt Parcul Tineretului, unde ii asteapta, intre orele 12.00 si 18.00, pe cei mici si cei mari, la o serie de evenimente speciale.

Se prezinta tinuta de misiune, autovehiculele din dotare, armamentul si materialele de interventie, iar copiii vor avea parte de o gramada de surprize.

De asemenea, vor avea loc sedinte de dresaj canin, se va face prezentarea unui manej, unde caii Jandarmeriei stau la dispozitie pentru plimbari, filmari si fotografii, si, nu in ultimul rand, si vor fi prezentate moduri de actiune in caz de semnalare a amplasarii unui dispozitiv pirotehnic.

Reprezentantii Jandarmeriei sustin ca Jandarmeria Romana a fost infiintata pe 3 aprilie 1850, printr-un ofis domnesc al domnitorului moldovean Grigore Alexandru Ghica.

Misiunile principale ale Jandarmeriei Romane sunt: asigurarea si restabilirea ordinii publice, transportul si paza valorilor, bunurilor si materialelor periculoase, dar si paza si apararea obiectivelor de importanta deosebita.

Jandarmeria Capitalei asigura ordinea publica si siguranta cetatenilor bucuresteni cu ocazia adunarilor publice, manifestarilor sportive care au loc in municipiul Bucuresti si intervine, la nevoie, pentru restabilirea ordinii publice.

author avatar
Cristi Ionita
435 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger