AcasăNewsJandarmi si politisti, mituiti cu tarfe si dedicatii pe manele

Jandarmi si politisti, mituiti cu tarfe si dedicatii pe manele

Procurorii anticoruptie sunt extrem de ingrigorati de faptul ca tot mai multi oameni ai legii, indiferent ca sunt de la Ministerul de Interne, de la Justitie sau alte servicii secrete, sar parleazul de cealalta parte a baricadei.

Prostituatele sunt de multe ori trimise la inaintare de catre proxeneti

Si, culmea, nu o fac intotdeauna pentru bani cash. Pentru ca  jandarmi, politisti, agenti, grefieri sau functionari  de-a valma sunt vanati de catre liderii gruparilor interlope care, dupa ce le fac diverse servicii, ajung sa-i foloseasca ei drept informatori.

Au ramas cu „fetitele”

Indragostitul de “fetitele” ridicate la razii a ajuns “defect profesiona” pentru tot mai multi jandarmi

Doar de la inceputul acestui an, structurile anticoruptie au reusit sa destructureze aproape 100 de grupari de crima organizata care aveau in componenta lor si oameni din sistem. Cei mai multi dintre ei erau folositi de interlopi pe post de ”sifoane”, pentru a-i tine la curent cu orice ancheta derulata impotriva lor, uneori punandu-i chiar sa si falsifice dosare penale. Cum au ajuns acestia „victime” ale clanurilor tiganesti? Cei care i-au monitorizat spun ca „le-a placut smecheria”. Si asta se plateste intotdeauna. Astfel, in special jandarmii par sa aiba o slabiciune puternica pentru reprezentantele sexului frumos. Mai ales pentru cele pe care, in mod normal, ar trebui sa le „vaneze” pentru prostitutie. Numai ca oamenii in uniforma au cazut in pacat, facand pasiuni nebune pentru „fetitele” bagate pe gat de catre proxenetii care astfel i-au putut santaja in voie. Culmea, unii dintre jandarmi chiar si-au spart casele pentru cele care ii manipulau, ajungand apoi dupa gratii pentru apartenenta la clanurile noilor  neveste.

„Cine-i mare politist?”

In schimb, politistii nu rezista unor dedicatii date de manelisti celebri si platite de interlopi care le canta in struna cu tot felul de abureli muzicale ca refrenul „Cine-i mare politist? Politist de politist!” Si, daca mai primesc si niste masini cu numere de Bulgaria drept cadou „fratesc”, ei nu pregeta sa-si ajute noii sefi atunci cand acestia le cer diverse informatii. In schimb, din constatarile psihologilor care lucreaza alaturi de ofiterii anticoruptie reiese ca angajatii serviciilor secrete prefer spaga in amenajari ale locuintelor sau cumpararea d eterenuri pentru constructia unor vile. Ceva mai modesti, “trepadusii” din tribunal, folositi pentru a baga sau scoate acte din dosare, se multumesc sa fie recompensati cu vacante in strainatate sau partide de shopping la magazine de firma.

author avatar
Catalin Tache
2.507 afisari

3 COMENTARII

  1. Pai si jandarmii sunt oameni, mai cad si eu prada „fetitelor” ca de „numai ciorba, ciorba mai vrea si omu o friptura”. Sunt multi din sistem care pun botu la diverse gainarii si spagi, dar nimeni nu s-a intrebat de ce? Toti spun ca se ia se face se drege. Pai se ia, se lasa corupti, se lasa „manelizati” ca e o moda sa fie ridicati in slavi, gen cine e mare politist si cine e mare mafiot. Lipsa de educatie, de cultura,saracia, nu ii face decat sa cada in plasa. Jandarmii mai cu o fetita si o manea(mai fraieri sau tablagii), tribunalisti mai o excursie mai un D&G(doru si gabriela, „da firma”)astia sunt mai culti in cap si vine artileria grea „sarviciile” cu un termopan, un parchet, un teren ca de au avut un mentor bun nea Nastase. Sistemul este cap coada la fel, nu ar trebui sa ne mire la ce salarii de mizerie au si la cat sunt de injositi, de au pierdut orice urma de respect si onoare……. ce sa faca traiesc si ei cum pot.

  2. Pt ca au salarii cat casa, nevestele politistilor sunt grase (toate);
    Pt ca sunt grase se fac urate;
    Pt ca sunt urate organu n-are erectia acasa;
    Ca sa aibe erecti se f.te cu curvele care-s slabe;
    Concluzia: politisti au salarii prea mari.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger