AcasăNewsJandarmeria Română, gafă după gafă de Ziua Națională: „Ne cerem scuze public”...

Jandarmeria Română, gafă după gafă de Ziua Națională: „Ne cerem scuze public” – VIDEO

jandarmeriaJandarmi aflați în misiune, împușcați accidental. Cum se simt ofițerii / S-a deschis o anchetă

Miercuri, la Cluj-Napoca, a fost organizată o ceremonie restrânsă de 1 Decembrie 2021, începând cu ora 12.00. Programul manifestărilor de Ziua Națională a inclus și defilarea jandarmilor de la Inspectoratul Județean de Jandarmi „Alexandru Vaida Voievod”.

Momentul ar fi fost unul penibil, potrivit presei locale, motiv pentru care Jandarmeria Română a transmis scuze publice pentru modul în care s-a prezentat plutonul de defilare la ceremonia organizată în municipiului Cluj-Napoca.

„Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat”, a mai anunțat Jandarmeria.

Mai multe imagini postate pe rețelele sociale au arătat că, miercuri, la parada de 1 Decembrie din centrul orașului Cluj-Napoca, plutonul de defilare al Jandarmeriei a fost nesincronizat.

Un moment jenant a fost și la parada din București. Un jandarm călare le-a atras atenția celor din jur pentru că nu a putut încăleca. Într-o înregistrare video se observă cum militarul face o mișcare prea bruscă în momentul în care încalecă, se dezechilibrează și cade, tragând și capul după el.

author avatar
Andreea Vlad
1.025 afisari

2 COMENTARII

  1. & Se remarecă și condițiile de restricții sanitare de tip ,,transplant de celule stem”, asigurate de organizatori, probabil și pentru a susție sectorul medical respectiv și a contribui la reintegrarea socială și a celor aflați după „vaccinare” în izolare , „la tribuna oficială”, administratori ai „cererilor de lei”, ?

  2. E un afront adus militarilor acesti neciopliti nu a zilei natonale.Mai bine nu defilezi decat sa razi de armata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger