AcasăNewsJandarmeria Romana, cumparata de firmele de paza

Jandarmeria Romana, cumparata de firmele de paza

Scandalurile provocate din tribune aduc bani frumosi pentru o parte din cei implicati

Structurile anticoruptie strang tot mai mult latul anchetei in jurul unora dintre sefiii Jandarmeriei Romane. Sursele noastre sustin ca in dosarul angajarilor ilegale, cel mai sifonat va iesi generalul Olimpiador Antonescu, fostul comandant al jandarmilor.

Scandalurile provocate din tribune aduc bani frumosi pentru o parte din cei implicati

Insa o noua „bomba” este gata sa explodeze in curtea Jandarmeriei. Este vorba despre anchetarea „Fratiei” extrem de profitabile din care fac parte mai multi ofiteri superiori care ar figura pe statele de plata ale firmelor de paza.

Centreaza si dau cu capul

Se anunta vremuri grele pentru generalul Olimpiador Antonescu

Sursele noastre sustin ca este o adevarata practica obtinerea de contracte, prin intermediul unor sefi din Politie si Jandarmerie, pentru diverse companii de securitate. Care, stranie coincidenta, in multe cazuri sunt avizate de comisiile de examinare din care fac parte aceiasi ofiteri superiori. Iar daca multi din politistii implicati au parasit deja sistemul, cu totul altfel stau lucrurile cu cei din Jandarmerie, care au ajuns sa lucreze pe fata in slujba firmelor private. Ei le examineaza, ei le avizeaza si, apoi, tot ei le dau acordul pentru suplimentarea efectivelor prezente la manifestarile sportive. Iar dupa cum sustin sursele noastre, anchetatorii ar fi strans deja probe care dovedesc ca sefii vizati primesc in schimb bani. Sub forma recompensarii financiare a serviciilor de consultanta acordata, din postura de  „lectori de pregatire”.

Misterul bannerelor

Astfel s-ar si explica interventiile in forta nejustificate in cazul afisarii unor bannere inofensive la meciurile de fotbal. Schema complicitatii financiare dintre sefi ai jandarmeriei si firmele de paza este simpla: se face taraboi, raportul facut de bodyguarzi si contrasemnat de sefii jandarmilor consemneaza incidentele, iar toate meciurile ce urmeaza pe respectivul stadion sunt considerate de risc crescut. Ceea ce inseamna un efectiv mai mare de stewarzi, deci si mai multi bani incasati de firme. Si, probabil, bonusuri financiare pe masura pentru „orele suplimentare” facute de „lectori” pentru invocata pregatire a bodyguarzilor. De castigat au si multi dintre jandarmii simpli, care in timpul liber lucreaza contra cost pentru aceleasi firme, la obiective alese pe spranceana.

author avatar
Catalin Tache
3.462 afisari

1 COMENTARIU

  1. Domnule Tache nu ne mai miram chiar de nimic, la noi anormalitatea e normala nu invers. Se stiu astea de ani si ani, sunt probabil zeci de dosare,dar de facut ceva nu se va face. Sunt cazuri de sefi de jandarmi unsi si para unsi. Nu vedeti, la Magalia acum a luat o grefiera ca a mituit-o Raim sa ii faca disparut un dosar(multi prosti) ………….. „Puneti mana pe topoare si pe bate mai flacai” – in sensul plastic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger