AcasăNewsJandarm la un pas să fie linșat, după o șicanare în trafic....

Jandarm la un pas să fie linșat, după o șicanare în trafic. Agresorul, lăsat liber – VIDEO

jandarmJandarm la un pas să fie linșat, după o șicanare în trafic. Agresorul, lăsat liber - VIDEO / captură video

Un incident șocant s-a petrecut sâmbătă dimineața, 28 ianuarie, în orașul Horezu – Vâlcea, unde trei bărbați, cunoscuți cu antecedente penale, au luat la bătaie un jandarm în plină stradă.

Unul dintre agresori a fost reținut în aceeași zi, iar ulterior, deși a fost propus pentru arestare, un judecător a decis eliberarea sa sub control judiciar, considerând că nu reprezintă un pericol major, potrivit gazetavalceana.ro.

Jandarmul i-ar fi atenționat că merg prea încet în trafic

Se fac cercetări și împotriva celorlalți doi tovarăși, chiar dacă imaginile nu-i incriminează.

Povestea a pornit în urma unei șicanări în trafic: agresorii s-au arătat deranjați de faptul că sunt atenționați că merg prea încet și s-au decis să-i aplice o corecție șoferului care nu i-a lăsat să se bucure de plimbarea prin oraș.

Sub privirile speriate ale soției acestuia, dar și ale trecătorilor, l-au scos cu forța din mașină pe jandarm și l-au lovit cu pumnii în cap și în zona corpului, sub pretextul unor semne obscene pe care le-ar fi făcut acesta la adresa lor. Au provocat daune și mașinii, după scenele cu respectivul jandarm batut.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu Vâlcea. Luni, 30 ianuarie, jandarmul a mers la Medicină Legală.

author avatar
Andreea Vlad
552 afisari

1 COMENTARIU

  1. jandarmu i-a injurat si a luat un baston de cauciuc si a vrut sa-i bata. Se credea sef la arestul politiei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger