AcasăNewsJames Bond si-a tras masina electrica

James Bond si-a tras masina electrica

Agentul 007 urmeaza trendul eco-friendly

Actorul Daniel Craig va conduce in noul film „James Bond” un Aston Martin electric, in valoare de 250.000 de lire sterline. Este vorba de modelul Rapid E, una dintre cele 155 de masini cu emisii zero construite de compania britanica.

Agentul 007 urmeaza trendul eco friendly

Ideea i-a venit regizorului Cary Joji Fukunaga, un ecologist convins. Suntem departe de anul 1964, cand Sean Connery a condus modelul sport  DB5 in „Goldfinger”, inceputul unei lungi relatii intre Aston Martin si franciza „James Bond”. Filmarile pentru noua pelicula „Shatterhand”, urmeaza sa inceapa in aprilie, dupa mai multe amanari, cauzate inclusiv de schimbarea regizorului Danny Boyle, din cauza unor diferente de viziuni avute intre  producatorii si  Fukunaga. Luna trecuta, au aparut informatii potrivit carora actorul Rami Malek se afla in negocieri avansate pentru a juca rolul negativ in cel de-al 25-lea film al francizei James Bond. Lea Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw si Ralph Fiennes au fost confirmati pentru distributia noii productii. Ramane de vazut cum vor reactiona fanii lui Bond in rolul de super agent prietenos cu mediul.

author avatar
Andrei Coman
199 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca 5 romani mor zilnic din cauza drumului, 5 noi teribilisti se pregatesc pt ziua de maine. Teribilistul conduce:fara maini, cu picioarele, in timp ce danseaza maneaua potrivita, in contrasens, cu supraviteza 300 kmh, sicanand in trafic, in timp ce vede maneaua preferata, in timp ce verifica mobil in timl ce atipeste. Timpul teribilistului e limitat. El e un Bond al drumului lrecar romanesc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger