AcasăNewsJaf la o casă de schimb valutar din Sibiu, ziua în amiaza...

Jaf la o casă de schimb valutar din Sibiu, ziua în amiaza mare! Cum l-au găsit polițiștii pe hoț

jafJaf la o casă de schimb valutar din Sibiu, ziua în amiaza mare! Cum l-au găsit polițiștii pe hoț

Un sibian a reușit să dea o spargere la o casă de schimb valutar din oraș, în plină zi. Individul a profitat de neatenția operatoarei de la ghișeu și a furat peste 2.000 de euro.

Din păcate, făptașul a fost prins de trecători și dat pe mâna polițiștilor. Când au ajuns la locul faptei, oamenii legii l-au găsit pe hoț imobilizat, având asupra sa un pistol dar și suma de 2.150 de euro pe care a sustras-o de la casa de schimb valutar.

Incidentul a avut loc în ultima zi din anul 2021, transmite Ora de Sibiu. Făptașul este un bărbat în vârstă de 32 de ani din județul Sibiu, cercetat acum pentru tâlhărie calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Hoțul a fost reținut, iar casa de schimb valutar, amendată

Inițial, bărbatul a fost reținut. Apoi, la data de 1 ianuarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

„Bărbatul este bănuit că, la data de 31 decembrie, în jurul orei 11.15, profitând de un moment de neatenție al operatoarei unei case de schimb valutar din municipiul Sibiu, ar fi pătruns în incinta casei de schimb și ar fi sustras dintr-un sertar suma de 2.150 de euro. În condițiile în care accesul în casa de schimb valutar în cauză se realizează prin incinta unei alte societăți, persoanele prezente în societate, alertate de operatoare, au intervenit și l-au imobilizat pe bărbat până la sosirea unui echipaj din cadrul I.J.J. Sibiu. În urma controlului efectuat asupra bărbatului, forțele de ordine au identificat un pistol, tip revolver de zgomot, neîncărcat cu muniție. Suma de 2.150 de euro a fost recuperată integral”, transmite IPJ Sibiu.

Reprezentanții casei de schimb valutar au fost amendați cu 5.000 de lei pentru neîndeplinirea condițiilor de siguranță.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

author avatar
Andreea Vlad
458 afisari

3 COMENTARII

  1. Doamna Andreea Vlad, sa inteleg ca iti pare rau ca faptasul a fost prins din moment ce scrii ca „DIN PACATE FAPTASUL A FOST PRINS DE TRECATORI”?!!!!!! Esti cumva intelesa sau e vreo cunostinta buna de-a ta? Traiasca jurnalismul independent si de calitate! Haha!

    • Corecta observatia! Rog redactia National sa dea lamuriri despre revolverul de zgomot ! Ca pina azi n-am mai auzit de asa cv!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger