AcasăNewsJaf la o benzinărie din Brăila. Planul n-a ieșit, hoțul a fost...

Jaf la o benzinărie din Brăila. Planul n-a ieșit, hoțul a fost prins de un client

Jaf la o benzinărie din Brăila. Planul n-a ieșit, hoțul a fost prins de un client

Un bărbat de 27 de ani s-a decis să jefuiască o benzinărie, înarmat cu un cuțit, însă planul a fost un eșec total.

Hoțul a intrat într-o benzinărie din Brăila, purtând o cagulă pe cap, și a amenințat agajații cu un cuțit, cerându-le acestora banii.

Hoțul s-a speriat de un client

Bărbatul s-a speriat când unul din clienți a vrut să-l prindă și a fugit. Nu a ajuns prea departe însă, pentru că a fost prins după ce clientul respectiv şi un angajat al benzinăriei au alergat după el.

„Un angajat al unei staţii PECO situată pe DE 87 a sesizat, în această seară, prin apel 112 faptul că o persoană ce purta o cagulă ar fi ameninţat cu un cuţit angajaţii, solicitând banii din casă. În incintă mai era şi un bărbat care a încercat să-l prindă, moment în care bărbatul s-a panicat şi a părăsit staţia de carburant, fiind urmărit de angajatul PECO şi de bărbatul care a încercat să-l prindă, aceştia reuşind să-l imobilizeze pe Şoseaua Râmnicu Sărat”, a transmis, joi seară, IPJ Brăila.

Autorul jafului ratat a fost dus la secția de poliție pentru a fi audiat. El este cercetat pentru tentativă la tâlhărie calificată.

Un bărbat cu cagulă a atacat o vânzătoare şi a fugit cu 10.000 lei

Recent, un bărbat mascat cu o cagulă pe cap a comis un jaf armat la o benzinărie din stațiunea Lacu-Sărat din judetul Brăila. Acesta a amenințat-o pe casieră cu un cuțit, spunându-i că o va răni și cerându-i banii din casă. Individul a furat suma de aproximativ 10.000 de lei, după care a fugit din incinta stației de carburanți.

author avatar
Andreea Vlad
254 afisari

3 COMENTARII

    • Acum se numesc ”benzinarii”! Tot o p ula si un ca cat! Atunci era litrul de benzina de 90 cam 10 lei , salariu mediu 2500 lei.
      Acum este 7 lei la salariul de 2500 lei si tot nu-i bine.
      Bag p ula in gura voastra.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger