AcasăNewsJaf la o banca din tara. A furat aproape 90.000 de lei,...

Jaf la o banca din tara. A furat aproape 90.000 de lei, amenintand cu o jucarie!

Un barbat cagulat a reusit ce si-a propus: a dat lovitura intr-o sucursala bancara aradeana, fluturand o arma de jucarie. Din fericire, nu au existat raniti in urma episodului demn de un film de actiune.

Individul a dat bir cu fugitii, cu tot cu prada de circa 87.000 de lei. Doar ca, din motive doar de el stiute, atacatorul a abandonat rucsacul in care indesase captura, pe o strada din apropierea sucursalei BCR din cartierul aradean Micalaca. Pe langa suma de bani gasita- despre care momentan nu se stie daca a fost recuperata in intregime- a fost recuperata si arma cu care se presupune ca barbatul ar fi amenintat-o casiera unitatii bancare, cerandu-i incasarile. Desi semana foarte mult cu o arma reala si cat se poate de periculoasa, obiectul respectiv s-a dovedit a fi fost din plastic, semn ca sunt mari sanse ca banca respectiva sa fost pradata, practic, cu o jucarie.

Chiar daca, intr-un timp foarte scurt de la comiterea jafului, au fost recuperate aceste elemente, oamenii legii nu au reusit inca sa de ade unrma faptasului, despre care se banuieste ca ar fi un tanar cu o conditie fizica destul de buna, de vreme ce a reusit sa se faca nevazut in doi timp si trei miscari. Foarte probabil, anchetatorii urmeaza sa analizeze si imaginile surprinse de camerele de supraveghere, pentur a aduna indicii utile solutionarii cauzei.

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger