AcasăNewsJaf la Ambasada Rusiei din București! Polițiștii au deja un cerc de...

Jaf la Ambasada Rusiei din București! Polițiștii au deja un cerc de suspecți

jafJaf la Ambasada Rusiei din București! Polițiștii au deja un cerc de suspecți

S-a deschis o anchetă după ce un angajat al Ambasadei Rusiei la Bucureşti a sesizat că din seiful instituţiei au dispărut 4000 de dolari chiar din din seiful Reprezentanţei Ministerului Apărării al Federaţiei Ruse pentru activitatea comemorativă de cinstire a eroilor în România.

Sesizarea a fost făcută la Secția 4 de poliției din Capitală chiar în a treia zi de Crăciun. „La data de 27 decembrie, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată direct de către un bărbat, angajat al unei reprezentanţe străine, cu privire la faptul că din seiful instituţiei a dispărut o sumă de bani. A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi se administrează probe în cauză”, a transmis Poliția Capitalei.

Angajații, printre principalii suspecți

În urma cercetărilor, nu s-au găsit urme de forţare. Oamenii legii au ridicat înregistrările de pe camerele de supraveghere din afara şi din interiorul ambasadei. Cercetările sunt continuate de Secţia 4 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracţiunea de furt calificat.

Prima ipoteză de lucru a polițiștilor este că probabil chiar unul dintre angajații Reprezentanței ar fi luat banii.

Poliţiştii au deja un cerc de suspecţi. În camera seifului se intră doar cu cartelă, se știe perioada de timp în care au dispărut cei 4.000 de dolari, așa că urmează ca în zilele următoare toți cei care și-au folosit cartela pentru a intra în zona de seif să fie audiați, relatează Digi24.

author avatar
Andreea Vlad
960 afisari

4 COMENTARII

  1. „au dispărut 4000 de dolari chiar din din seiful Reprezentanţei Ministerului Apărării al Federaţiei Ruse pentru activitatea comemorativă de cinstire a eroilor în România.”

    Fix banii aia au disparut, jefuiti de romani, nu? fix 4000 de dolari. Mda Ce fenta de tot rasu.

  2. fix banii „pentru activitatea comemorativă de cinstire a eroilor în România.” Ha haha ha

  3. Iar arunca cineva povesti de adormit copii !
    Adica, cineva a patruns, fara drept, intr-o incapere a sectiei(biroului) atasatilor militari din cadrul Ambasadei Federatiei Ruse din Bucuresti, a deschis o casa de bani sau o alta categorie de incinta securizata, a luat 4000 E si a disparut(nu am citit ceva despre documente secrete, memorii de calculator etc.)
    Nici in cea mai amarita ambasada romaneasca din Africa nu ar fi fost posibila o astfel de patrundere si a fost posibila la Ambasada Federatiei Ruse in capitala PARTENERULUI STRATEGIC AL SUA, TARA CARE ARE PE TERITORIU SCUTUL DE LA DEVESELU ?!?!?!?!
    A se mai retine ca ambasadele nu apeleaza la politia autohtona ca sa ancheteze fapte petrecute pe teritoriul lor, fara urme de fortare DIN EXTERIOR, situatie in care politia cerceteza, numai in exterior.
    La interior nu e treaba politiei autohtone, ACOLO E TERITORIUL NATIONAL AL RUSIEI .
    Ii crede cineva incapabili pe rusi sa rezolve cazul, FARA APORTUL SECTIEI 4 POLITIE DIN BUCURESTI ?!
    Dar MAE roman a fost anuntat, iar daca da, ce pozitie a avut(are ) ?
    Asta e o cacealma ruseasca inghitita de prosti !!!
    Vom vedea ca asa este !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger