AcasăNewsJaf, in plina zi, la o casa de schimb din zona Mihai...

Jaf, in plina zi, la o casa de schimb din zona Mihai Bravu!

A pradat o casa de schimb valutar ziua in amiaza mare. Politistii sunt pe urmele unui individ care a reusit sa fuga, vineri la pranz, cu aproximativ 15.000 de lei, dintr-o casa de schimb valutar din sectorul 2 al Capitalei. Totul dupa ce a amenintat-o pe casiera, cerandu-i banii din casa de marcat.

Din primele informatii, se pare ca hotul a intrat in casa de schimb valutar, situata in zona bulevardului Mihai Bravu, si ar fi scos un cutit, pe care l-ar fi indreptat catre femeia aflata la ghiseu. Conform digi24.ro, asa ar fi reusit barbatul sa puna mana pe suma aflata in casa de schimb, inainte sa dea bir cu fugitii.

Imediat dupa producerea jafului, a fost alertata politia. Oamenii legii au ajuns la locul incidentului, au izolat zona si au inceput cercetarile, pentru a descoperi urme care sa ii duca la prinderea atacatorului. Politistii asteapta ca angajata firmei sa isi revina din starea de soc, pentru a o audia, in speranta ca vor afla informatii care sa ii ajute la prinderea cat mai rapida a faptasului.

Sursa foto: evenimentsibiu.ro

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger